Mandag
Mandag Lett regn
10°
Lett regn
Lett bris
Tirsdag
Tirsdag Delvis skyet
12°
Delvis skyet
Svak vind
Kunstnere og knapper
Surnadalsdialekta, en nedlagt knappefabrikk og "vepp jeppe" har inspirert Surnadal kunstforening, en performancekunstner og fem unge jenter til å invitere til forestilling og kunstutstilling lørdag. Les mer
Kunstnere og knapper

Finner magi i gamle knapper

Surnadalsdialekta, en nedlagt knappefabrikk og "vepp jeppe" har inspirert Surnadal kunstforening, en performancekunstner og fem unge jenter til å invitere til forestilling og kunstutstilling lørdag.
2018-08-17
Pensjonistforbundet-Logo

Surnadal pensjonistlag melder:

Medlemsmøte

Surnadal Pensjonistlag har medlemsmøte på sjukeheimen tirsdag 21. august kl 1500. Det blir song og musikk, kåseri ved Gunnvald Bøe, servering og loddsalg. Vel møtt!
2018-08-15
Blomsterbilde arboretet2

Svinvik arboret melder:

Årets sommarsesong går mot slutten

Svinvik arboret minner om at dei no er inne i siste veke av årets sommarsesong. Hagen og kafèen held ope til og med søndag 12.august, og dei håper du vil ta turen innom! 
2018-08-08
Arve Tellefsen

Surnadal kulturhus annonserer:

Storfint besøk i kulturhuset

Arve Tellefsen tilbake til Surnadal 19. september – sammen med et stjernelag av musikere. Konserten, «Stabat Mater/Switched on Bach», går inn som en del av Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival (KKKK)
2018-08-04
 
Alle i Lykkestynnj

"Lykkestynnj" på mini-turné

Om en måneds tid kan alle som vil bli med på "Lykkestynnj" i Surnadal eller Halsa. Det er planlagt fire konserter med likt og litt ulikt innhold; fin musikk, god stemning og en overraskelse eller to.
2018-07-25
Flaggstong ingr

Øvre Surnadal Skyttarlag melder:

Storviltprøve

Det blir oppskyting og treningsskyting på Ellingmyra skytebane fleire torsdagar i juli og august. Sjå lista over datoar her.
2018-07-09
Logo_transparent_oval ingr

Surnadal Skytterlag melder:

Oppskyting 2018

Surnadal Skytterlag melder at dei har oppskyting på Angråmyra skytebane for 2018 frå kl. 18.00 til 20.00 desse dagane:
2018-06-22
Sanitetskløver

Surnadal Sanitetsforening melder:

Surnadal Sanitetsforening starter Kløverturer

Hva er en Kløvertur? Dette er et tilbud om en utendørsaktivitet, som kan være så mye og tilpasses de som vil være med. Det vil være en rusletur i nærområdet, en bærtur, en rullator/rullestoltur eller en trimtur! I regi av Surnadal Sanitetsforening.
2018-05-24
Trimpost SIL

SIL melder:

Trimposter på plass

Trimgruppa Surnadal IL melder at alle trimpostene nå er på plass. God tur!
2018-05-22
Setervollen på Torviksetra

Startar 1. mai

God stikk-ut tur!

Endeleg er det ny Stikk-Ut sesong! I Surnadal ventar tolv fine turmål, der to av dei er ny av året - Torviksetra og Bjøråskaret. Totalt er det 381 turar å velje mellom i Møre og Romsdal. 
2018-05-01
Stryret i Bøfjorden Historielag 2018

Bøfjorden Historielag:

Alt klart for en aktiv sommer

Bøfjorden Historielag har sommaren klar. Med fellesguiden «Opplev Bøfjorden» presenterer laget eit halvt hundre arrangement som heile bygda står for i løpet av sommaren.
2018-04-18
BRYNJAR ERDAHL

Leikarvollen Scene melder:

Halvdan Sivertsen held konsert i Bøfjorden

Den folkekjære artisten frå nord gjestar Leikarvollen Scene i Bøfjorden fredag 7.september – Halvdan Sivertsen har levert vakre songar i ein mannsalder og er ein av dei største musikarane vi har i Norge. Ja vi kan nok kalle han ein legende! Dette blir ein stor kveld på Leikarvollen Scene!
2018-02-09