John R%F8en p%E5 travbanen-1[1]

Heradsagronomen i sulkyen

På en Rindals-martnad på Rindal Travbane en gong på 1980-talet var det innlagt en konkurranse mellom stafettlaget til Rindal IL og en travhest. Hesten skulle løpe to runder mens stafettlaget løp en runde - så vidt jeg minnes. Det var heradsagronom John Røen som kusket travhesten, minnes Edgar Kattem, som har sendt oss to nye bilder fra sitt rikholdige fotoarkiv:

John O. Røen i sulkyen, litt forsiktig oppvarming før løpet.....

Edgar Kattem har egne sider på Trollheimsporten og under Edgars fotoarkiv, som ligger under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida, finner du Edgars fotoarkiv 1, Edgars fotoarkiv 2 og Edgars fotoarkiv 3. Det er alle fotoarkiv fra gamle Trollheimsporten. Ellers finner du Edgars fotoarkiv 2010, 2011 og 2012, der du finner dette stoffet.

Og heradsagronom John O. Røen prøvde ikke å få til noen spenning i løpet! Han kjørte for fullt, og hesten vant suverent. Så den som håpa på en spennende innspurt ble snytt for akkurat det.

Her er to bilder av John O. Røen som travkusk. Har du kommentarer eller noe til disse bildene - brukredaktor@trollheimsporten.no.

 ... men så våkner konkurranseinstinktet, både hos heradsagronomen og hesten!