Even 1

Gocartcup i Bergen og Sigdal

Uke 28 var det igjen duket for Norsk Motor Klubb (NMK) sin sommercup i go kart. I år gikk de to første av de totalt fire løpene av stabelen på Eikås motorsenter i Bergen, før ferden gikk videre over Hardangervidda til Sigdal motorsenter i Buskerud for de to siste. Åtte år gamle Even Moe fra Rindal deltok i den minste klassen som heter cadetti. Even kjører for NMK Halsa.

170 førere med team og foresatte var tilstede disse dagene så det blir mye aktivitet i både depoet med å ha alt klart til neste heat/finale og på campingen er det grilling og god stemning utover kveldene.

Løpet ble kjørt både på litt regn og tørt føre. Da må go kartene settes opp ulikt for å prestere best mulig på de ulike underlagene. Even slipper selv å skru enda men hjelper ivrig til dersom far som er mekaniker trenger en hjelpende hånd.

Even 5.JPG

Hele arrangementet gikk over åtte dager hvor fire dager er til løpsdager og fire er til hvile og utflukter som arrangørene setter opp. De dagene det er løp er det full fart fra trening 08:00 til premieutdeling 20:00 med et tight program hvor alle klassene kjører to treninger, en tidkjøring, første og andre innledende runde og til slutt finale.

Even 2.JPG

Even er godt fornøyd med cupen og fikk vel de beste plasseringene under litt varierte baneforhold i Bergen hvor han fikk plasseringene 9 og 5 i sin klasse. På Sigdal ble det 11 og 13 plass. Mye god trening i å delta på denne cupen som han gjør nå for tredje gang. Legger også ved et bilde av snøskavlene på Sognefjellet som vi lot oss imponere av.