ANNONSE, LEDIG STILLING:

Forsikringsrådgiver Privat – Surnadal

Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll er et lokalt, kundeeid forsikringsselskap som samarbeider tett med Gjensidige Forsikring. Vi tilbyr markedsledende forsikringsløsninger både til privat-, landbruk- og næringslivskunder. Vi har kontorer i Surnadal, Kyrksæterøra, Halsa og Tingvoll. I Surnadal holder vi til i moderne lokaler i Alti-senteret.

Selskapet ble stiftet i 1849, og vi har således hatt sammenhengende drift i nærmere 200 år. Selskapet har i dag 10 ansatte.

I Gjensidige tenker vi nytt, offensivt og langsiktig, for at folk skal være best mulig forberedt på fremtiden. I løpet av Gjensidige-karrieren tar du små og store skritt for å lære mer og prestere enda bedre - hver eneste dag. Slik at du kan spille en viktig rolle for oss, kundene våre, og for samfunnet.

Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll satser på privatmarkedet, og skal befeste og styrke vår posisjon som områdets ledende forsikringsselskap.

Vi søker derfor etter en Forsikringsrådgiver Privat ved vårt kontor i Surnadal. Du vil inngå i privatforsikringsteamet på 5 personer, og vil også samarbeide tett med markedets beste fagmiljø i Gjensidige Forsikring.

Stillingen består i salg og oppfølging av både skade- og personforsikringer. Vi søker etter en person som kan være med å bevare og videreutvikle eksisterende portefølje, samt være med å øke markedsandelen ved å selge inn Gjensidige og våre løsninger til nye kunder.

Vi ønsker deg som:

  • Trives med å jobbe aktivt med rådgivning og salg
  • Er en relasjonsbygger som er interessert i mennesker og god til å kommunisere
  • Er fleksibel, analytisk og tar ansvar
  • Er en lagspiller som bidrar til å nå egne og felles mål

Vi tilbyr blant annet:

  • En trygg stilling i en solid, lokal virksomhet som virkelig satser
  • Spennende og utfordrende oppgaver i en variert hverdag
  • Konkurransedyktige betingelser med særlig god pensjonsspareordning
  • Gode forsikringsordninger, blant annet behandlingsforsikring, samt gode personalrabatter
  • God og profesjonell opplæring gjennom Gjensidigeskolen med nødvendige sertifiseringer

I Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll er trivsel et stort og viktig fokusområde, og du får ta del i et levende arbeidsmiljø med sterk fagkunnskap. Du vil få en variert jobbhverdag med meningsfulle arbeidsoppgaver, noe som igjen kan bidra til både profesjonell og personlig utvikling.

Er du vår nye kollega?

Søknadsfrist: 20.09.2021

Les mer og søk her.