ANNONSE, LEDIG STILLING:

Logoen til forsikringssselskapet Gjensidige. Sammen med teksten en blå sirkel med silhuetten av en gammeldags vekter med stav inni.

Forsikrings­rådgiver Næring

Trives du med å jobbe aktivt med rådgivning og salg?

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll er et lokalt, kundeeid forsikringsselskap som samarbeider tett med Gjensidige Forsikring. Vi tilbyr markedsledende forsikringsløsninger både til privat-, landbruk- og næringslivskunder. Vi har kontorer i Surnadal, Kyrksæterøra, Halsa og Tingvoll. I Surnadal har vi sentrale lokaler i Alti-senteret.

Selskapet ble stiftet i 1849, og vi har således hatt sammenhengende drift i nærmere 200 år. Selskapet har i dag 11 ansatte.

I Gjensidige tenker vi nytt, offensivt og langsiktig, for at folk og bedrifter skal være best mulig forberedt på fremtiden. I løpet av Gjensidige-karrieren tar du små og store skritt for å lære mer og prestere enda bedre - hver eneste dag. Slik at du kan spille en viktig rolle for oss, kundene våre, og for samfunnet.Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll satser på næringslivsmarkedet, og skal befeste og styrke vår posisjon som områdets ledende forsikringsselskap.

Vi søker derfor etter en Forsikringsrådgiver Næring ved vårt kontor i Surnadal. Du vil inngå i næringslivsteamet på 5 personer, og vil også samarbeide tett med markedets beste fagmiljø i Gjensidige Forsikring.

Stillingen består i salg og oppfølging av både skade- og personforsikringer. Vi søker etter en person som kan være med å bevare og videreutvikle eksisterende portefølje, samt være med å øke markedsandelen ved å selge inn Gjensidige og våre løsninger til nye kunder.

Vi ønsker deg som:

 • Trives med å jobbe aktivt med rådgivning og utadrettet salg
 • Har en indre motivasjon med ønske om å lykkes
 • Er en relasjonsbygger som er interessert i mennesker og god til å kommunisere
 • Er utadvendt, fleksibel og tar ansvar
 • Er en lagspiller som bidrar til å nå egne og felles mål
 • Har førerkort klasse B, samt disponerer egen bil.

Vi gjør oppmerksom på at stillingen krever vandelsattest, som vil bli innhentet før en eventuell ansettelse.

Vi tilbyr blant annet:

 • En trygg stilling i en solid, lokal virksomhet som virkelig satser
 • Spennende og utfordrende oppgaver i en variert hverdag
 • Konkurransedyktige betingelser med fastlønn og særlig god pensjonsspareordning
 • Gode forsikringsordninger, blant annet behandlingsforsikring, samt gode personalrabatter
 • God og profesjonell opplæring gjennom Gjensidigeskolen med nødvendige sertifiseringer

I Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll er trivsel et stort og viktig fokusområde, og du får ta del i et levende arbeidsmiljø med sterk fagkunnskap. Du vil få en variert jobbhverdag med meningsfulle arbeidsoppgaver, noe som igjen kan bidra til både profesjonell og personlig utvikling.

Søknadsfrist 01.04.2023. Søknader vurderes fortløpende.

Les mer og søk på finn.no

Powered by Labrador CMS