Surnadal D3 mot Molde 2:

Slo romsdalingane 3-1

Lørdagens damekamp på Syltøran endte i hjemmelagsets favør da gjestene fra Molde måtte se seg slått med to mål etter endt andreomgang.

Stine Fiske sto for kampens første mål etter 29 minutter, og det sto 1-o til hjemmelaget. Drøyt 10 minutter etterpå svarte Molde på tiltale, og utlignet.

Like før pause slo imidleertid Stine Fiske til igjen, hun fikk ballen på ca 16 meter, fyrte av og satte 2-1 til Surnadal. Dommeren blåste av 1.omgang og nordmøringene gikk til pause med ett måls ledelse.

Ved 65 minutter: frispark fra Alice Naustbakk som Gine Fugelsøy satte. Det ble kampens siste mål, og kampen b le avsluttet med 3-1 til Surnadal.

-Det var mye godt spill, sier trener Kjetil Rønning i etterkant av kampen. Vi hadde mange sjanser, så vi kunne godt ha scoret flere mål. Men det er en sollid seier, og det er selvfølgelig alltid artig å vinne uansett.