Surnadal/Søya/Todalen J19 jubler over seier i årets siste kamp

Vant årets siste kamp på hjemmebane

Lørdag ble det spilt to juniorkamper på Syltøran. Surnadal/Søya/Todalen J19 var godt fornøyd med seier i sin siste kamp denne sesongen.

Målscorerne Thea Holten og Else Vaseng Kvammen.

Først ut var Surnadal/Søya/Todalen J19, som spilte mot Molde. Dette var årets siste kamp for jentelaget. Den endte med seier til Surnadal, med sluttresultat 3-1 . Thea Holten scoret de to første målene, og Else Vaseng Kvammen scoret det tredje etter 87 minutter av kampen.

Assistenttrener Sverre Fiske og hovedtrener Kjetil Rønning.

Trener Kjetil Rønning synes at dette var en fortjent seier. Han sier at det var mye fram og tilbake i første omgang, så den var de ikke helt fornøyd med.

– Så bestemte vi oss i pausen for at dette skal vi ta, og så gjorde vi egentlig det vi hadde blitt enige om. Det er vi veldig fornøyd med! Vi har ikke fokusert så mye på resultater denne sesongen, men det gjorde godt med en seier nå, sier Rønning.

Surnadal G19 møtte Træff i dagens kamp. G19 har også noen rindalinger med på laget denne sesongen, og i dag var det tre rindalinger med fra start.

Det var forventet at dette ville bli en tøff kamp, og den endte også med tremålsseier til Træff. Sluttresultat 0-3.

Surnadal G19 mot Træff på Syltøran

Rindal/Meldal G19 spilte hjemmekamp mot Gauldal/Singsås/Sokna/Støren i Meldalshallen. Hjemmelaget ledet på et tidspunkt med 4-2, men sluttresultatet ble 5-8. Målscorere for Rindal/Meldal var Daniel Hagen Eide (3) og Mathias Furuhaug (2).