Berit blogg

To voksne og to barn på tur i tre måneder

En hilsen fra Italia

Hei. Vi har nå kommet godt i gang med vår tre måneders reise i Italia, to voksne og to barn på tur. Vi koser oss veldig på tur. Opplever masse hver dag og har derfor laget en egen reiseblogg, forteller Berit Storholt Flåtten til Trollheimsporten. Her er første reisebrev fra Italia med to voksne og to barn på tur i tre måneder:

Reisebloggen finner du her. Den kan du følge daglig og du kan følge den gjennom Trollheimsporten, som vil være innom av og til!

Det ble etterspurt reisebrev til Trollheimsporten før vi dro på tur. De reisende bruker bloggen og du kan gå inn hver dag hilser Berit, Jon Endre, Guro (6 år) og Kasper (4 år) Flåtten.

Slik innledes bloggen og alle bildene er fra den:
To voksne og to små barn på drømmereise i Italia. I 3 måneder skal vi reise rundt i Italia og oppleve en verden full av eventyr, nytelse og familiekos. Når hverdagen blir en vane, er det på tide å finne på noe nytt, derfor pakket vi koffertene den 30. april og satte kursen mot Italia.

Beskrivelser av steder vi besøker, opplevelser og refleksjoner vil være å finne i min blogg fra dag til dag. Velkommen til Guro (6), Kasper (4), Jon Endre og Berit sin eventyrlige reise.

I dag kan du lese om Pompei - en opplevelse. Bildene er fra Pompei.

Trollheimsporten samler alle reisebrev her under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude, og for i år her 2011 - klikk på linkene og sjå reisebrev heilt fra 2004.