LEDIG STILLING:

Vi søker entusiastisk Daglig leder

El-Co AS, et heleid datterselskap i Svorka, er en elektroinstallasjonsbedrift med hovedkontor i Rindal. Vårt firma sysselsetter pr. i dag 19 årsverk og har en årlig omsetning på over 22 millioner kroner.El-Co AS har lang erfaring med leveranser til de fleste segmenter i vårt satsningsområde. Vi utfører el-installasjon, EKOM-tjenester og brannvarsling i bolig og fritidsbolig, butikk, kontor, industri og i landbruket.Daglig leder søker nye utfordringer utenfor selskapet, og vi ser derfor etter hans etterfølger som skal bidra til å utvikle firmaet videre. El-Co har solid faglig ledelse og svært kompetente medarbeidere i et godt arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver:
• Overordnet ansvar for daglig drift i El-Co
• Ansvar for ulike forbedringsprosjekter
• Strategiarbeid og organisasjonsutvikling
• Kundekontakt
• Økonomi
• Rapportering
• Personalansvar

Ønsket bakgrunn, kvalifikasjoner og egenskaper:

Du har høyere relevant utdanning, vi er åpne i forhold til retningen på utdanningen. Gode IT-kunnskaper er en forutsetning og erfaring fra en lignende stilling vil være en fordel. Gode kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig, kreves i stillingen.

Vi ønsker oss en entusiastisk daglig leder med stor arbeidskapasitet og sterk eierskap. Du er serviceinnstilt og er resultat- og løsningsorientert. I tillegg er du samarbeidsorientert, har en strukturert arbeidsform og har god gjennomføringsevne.

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen? Da vil vi gjerne høre fra deg. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med styreleder Halvard Fjeldvær på telefon 970 23 587 eller en av våre rådgivere i Assessit som behandler din henvendelse fortrolig.

El-Co tilbyr en spennende stilling i et selskap og bransje i utvikling. Konkurransedyktige betingelser og i integrasjon med eierselskapet Svorka.

Søknadsfrist: 31.10.21

Les mer og søk her