Mandag
Mandag Lett regn
10°
Lett regn
Flau vind
Tirsdag
Tirsdag Regn
Regn
Svak vind
kin25

Danseartisteri på høyt nivå

Over 150 dansere fra Kulturskolen på indre Nordmøre fikk lørdag vise seg frem for publikum i Storstuå på Surnadal kulturhus. Danserne leverte en visuell festforestilling av meget høy klasse.

Et svært velregissert danseshow av høy klasse stod på programmet da elevene på kulturskolen inviterte til danseshow i Storstuå. 

I forestillingen "Parken" følger vi en hjemløs jente som opplever både oppturer og nedturer i en park hvor det foregår litt av hvert. Hennes største ønske er å bli anerkjent for den hun er. Hun vil danse og leve. Jenta spilles av Frida Bergheim som leverte en sterk danseprestasjon. Hun var involvert i nesten alle opptredener, og viste en enorm danseglede utført på en overbevisende måte.

kin frida bergheim.jpg
Frida Bergheim briljerer på scenen

Det to time lange showet (inkludert pause) inneholdt spektakulær dans fra barnehagebarn og helt opp til ungdommer som var russ i år. Danseelevene var innom mange ulike sjangere i løpet av forestillingen, fra tåspiss til hip-hop.

Dansenumrene gled elegant og nesten umerkelig over i hverandre, og avslørte en dyktig stab av scenearbeidere. 

Koreografene Anne Stine Berglund Sæther og Stine Valde har gjort en formidabel jobb med å sy sammen showet, ha kontroll på over 150 dansere og ikke minst lage en utrolig flott og kreativ koreografi. 

Flere av de som stod på scenen lørdag har danset på kulturskolen i over 10 år. Elise Hamnes Høvik, Mari Dalsegg Foss, Ranje Hoem og Inga Skogseth er alle avgangselever på Surnadal vidaregåande skole. De har danset sammen gjennom hele oppveksten. Nå skilles de fra kulturskolen, med sekken full av gode danseminner og erfaringer. De benyttet anledningen til å takke sin danselærer gjennom mange år, Stine Valde.

- Du har gitt oss så mye, og lært oss så mye. Ingen tvil om at du er best! Uansett hvor veien går, vil du alltid være vår dansemamma, sa jentene i sin rørende takketale til Valde. 

kin tale.jpg
Elise Høvik, Inga Skogseth og Ranje Hoem takket Stine Valde 

kin49_690x448.jpg
Stine Valde er hjernen bak det meste av danseshowet "Parken"

Gikk du glipp av lørdagens danseshow? Fortvil ikke; søndag går den i reprise klokken 14.00. Få billetter igjen!

kin finale.jpg

Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale med fotografen.

kin1
kin2
kin3
kin4
kin5
kin6
kin7
kin8
kin9
kin10
kin11
kin12
kin18
kin21
kin22
kin25
kin26
kin27
kin28
kin29
kin31
kin33
kin34
kin36
kin37
kin38
kin39
kin40
kin41
kin42
kin44
kin45
kin46
kin47
kin48
kin50