Torsdag
Torsdag Lett regn
12°
Lett regn
Flau vind
Fredag
Fredag Regn
12°
Regn
Svak vind
Tips en venn
Send til e-post:
Fra e-post:
Melding:
Kode 
Inga-brystvorte3

«Inga-brystvorte» utestengt fra Facebook

I anledning sitt 20-års jubileum, la Inga Dalsegg ut bilder fra sin første store utstilling på sosiale medier. Men på grunn av en brystvorte, er hun nå utestengt fra Facebook.

Bildet over: Fra Inga Dalsegg sin første utstilling hvor hun selv var både modell og fotograf.

Utstillingen som Inga Dalsegg viser til og som er en serie med svart-hvit foto som handler om kjærlighet, har vært vist både i Rindal, Oslo, Fredrikstad og i Leicester i England. Hun kombinerte fotografi og dikt i utstillingen og var selv både fotograf og modell. Visningen den gang ble både omtalt og avbildet i flere aviser, og Dalsegg forteller at hun kun fikk positive tilbakemeldinger. Nå har disse bildene resultert i at Facebook har utestengt henne. Og det på grunn av en brystvorte.

Inga Dalsegg stiller seg meget undrende til reglementet hos Facebook, da det er helt greit å publisere de verste bilder fra bla voldsepisoder, drap og tortur av dyr i regi av at det er nyheter. Hun mener at dette rett og slett er latterlig og viser en utrolig dobbeltmoral. Hvordan det vil bli i tiden framover er hun nå usikker på, siden hun nå har havnet i Facebook sitt søkelys.

I sin siste blogg skriver Inga Dalsegg om utestengelsen og forteller der om den tre år gamle sønnen til et vennepar av seg som kalte henne «Inga-brystvorte». Gutten visste hva en brystvorte var og han visste at Inga hadde malt bildet av en dame i silhouett, som hang på stueveggen.  Derav det flotte navnet og ikke var det rart for noen av partene heller.

Inga Dalsegg husker tilbake og forteller om et eldre par som kom på utstillingen hennes. Hun var litt spent på reaksjonen der de ruslet rundt, så på bildene og leste diktene. Etter hvert tok de hverandres hender og hun hørte de snakket om den gangen de selv var unge og nyforelsket. En fin opplevelse kan Dalsegg fortelle.

Utestengelsen fra Facebook har ført til en del kommentarer. Men Inga Dalsegg kan hverken trykke liker, dele eller kommentere.  Dette er selvfølgelig trasig siden hun nå er blokkert både fra firmasiden sin, og sin private profil. Hun har fått en ufrivillig ferie fra sosiale media, men Trollheimsporten tenker at Inga Dalsegg helt sikkert vil komme sterkt tilbake når hun får åpnet kontoen sin igjen.

Inga-brystvorte1.png

Et ganske så ufarlig kunstfoto som handler om kjærlighet. Foto: Inga Dalsegg.