Rindal IL og Surnadal IL Håndball

Bente Rindal Kvendset, Stine Helen Slettvåg Løkås og Eirin Eline Mogset spilte for full tribune i Rindalshuset søndag ettermiddag.

Full tribune i Rindalshuset

I helga spilte Rindal D5 mot Utleira på hjemmebane, Surnadal J16 var nordover og møtte Klæbu. Begge kampene endte i tap.

D5 Rindal - Utleira 4 (10-15) 17-27

Jorunn Merete Solhaug Kvande, Marit Mogset (4), Bente Rindal Kvendset(2),Stine Helen Slettvåg Løkås, Gro Anita Midtlyng(2), Nina Bjørnås, Eirin Eline Mogset, Merete Heggset (1), Elin Landsem (1), Runa Hoem Bævre(3), Kirsti Grytbakk(1), Siv Helen Mikkelsen(3), Mette Skjølsvold Aasen, Tina Tørhaug Hovde

Rindal D5 tok imot et sterkt Uteira-lag

Rindalshuset hadde full tribune da Rindal D5 møtte Utleira søndag ettermiddag. Berit Okstad i støtteapparatet forteller at det var en spent gjeng som stilte til kamp.

–Vi møter et fysisk større og sterkere lag enn oss, og blir nok litt overrumplet av det. Samtidig er vi et helt nytt lag med over 20 spillere. Vi er ikke så samkjørte som vi skulle ønsket enda, men det håper og tror vi blir utover høsten. Godt å være ferdig med første kamp på hjemmebane.

J16 Klæbu 3 - Surnadal (10-8) 19-18

Surnadal J16

Emilie Holsbøvåg, Eiri Henriksdotter Blekken(2), Iselin Henden Dalsegg(1), Synne Kvendset Fiske(2), Hedda Forslund(4), Ingrid Almhjell-Ims(4), Synne Lie-Fjeldvær(4), Ida Mo, Kristi Fugelsøy, Guro Botten Sletnes, Tina Sæterbø, Edel Therese Karlsen(1)

Surnadal J16 tapte knepent på bortebane mot Klæbu.

Trollheimsporten fikk denne kommentaren fra trener Tarjei Fugelsøy:

"Vi spilte til tider en veldig god kamp men vi merker det er en stund siden siste skikkelige kamp. Det var en solid prestasjon av alle spillerne og jeg er mektig imponert av de to 15 åringene vi hadde med oss. De tok utfordringen med å stå midtback og linje på strak arm."

Onsdag 5. oktober spiller Rindal D3 bortekamp mot Melhus.

Powered by Labrador CMS