Søndag
Søndag Delvis skyet
16°
Delvis skyet
Flau vind
Mandag
Mandag Klarvær
19°
Klarvær
Lett bris
9

julekalenderen 2011

9. desember 2011

HVOR ER VI?
Sommer og sol. Badeliv. Ja det er noe å drømme seg tilbake til nå når vinteren blåser rundt ørene våre og snøen laver ned. Hvor er denne flotte perlen av en badeplass?

Svaret på dagens løsning var kanskje en smule vanskeligere enn tidligere oppgaver. Det var en del som trodde at dette var Igltjønna. Men hytta i bakgrunnen avslører at det ikke kan være den flotte badeplassen på Rindal Sentrum. Hytta eies forøvrig av Henry Fjelle- i følge Rønnaug Brønstad som er lommekjent ved Rørvatnet... Rørvatnet beach som noen sa...

Jarle Halgunset kjenner seg også godt igjen her: Dette er frå Ratbekkøya i Rørvatnet i Rørdalen. Som gutonge var eg med Anders A. Haugen (Baklia) på Haugasætra i tri somrar. Når det var for dårleg vêr  til å hesje, så vart det fisketur, anten i Rørvatent eller i Langvatnet. Og fisk fekk vi. Det vart middagsmat seinare i veka.

Vi oppfordrer deg til å dele dine historier med oss- om du har noen gaue og fine minner eller historier fra dagens utvalgte sted. Du sender svaret til trollheimsporten@gmail.com innen kl 22.00 om du vil være med i trekningen av tre flotte premier:

Gave Fra firma Kontaktperson Vinneren er:
 Liten kikkert  VIBO  Harald Moen

 Marit Glærum

 Lastestropper, sett  Letthus  Mona Edvardsen  Lisbet Stenbro
 Minnepinne  Røv Mølle  Tove Strand  Gjertrud Kvam

NB: epostadressen trollheimsporten@gmail.com er vår konkurranseadresse, alle andre henvendelser sender du til redaktor@trollheimsporten.no

Gå tilbake til luke 6 for å se rett svar på gårdagens oppgave, og se hvem som var de heldige vinnerne. Etter å ha svart på vår julekalender kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Hva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin?

Klikk på bildet for å se det i et større format:

9