Søndag
Søndag Delvis skyet
16°
Delvis skyet
Flau vind
Mandag
Mandag Klarvær
19°
Klarvær
Lett bris
4.desember

julekalenderen 2011

4. desember 2011

HVOR ER VI?
Det har vært mang en start her i dette huset. Mye smerte og mye glede. Kjenner du deg igjen? 

 

Bred enighet om at dette er barnehagen på Skei. Tidligere fødestua- det var vel den biten vi tenkte på da vi ymtet frampå om smerte og glede. Flere av våre lesere har vært inne på dette temaet. Blant annet disse to:


Dette er den gamle Fødestuå, Vår yngste sønn ble født der på selveste julaften med jordmor Melbakk.Det måtte hastedåp til og så videre til Trondheim.Det gikk bra.Dette blir no 41 år siden.     Hilsen Aase Opdahl,Oslo.

Svaret på luke 4 er den nedlagte fødestua på Skei. Jeg har født alle ungene våre der, og Arne født 29. februar 1972, var det eneste skuddårbarnet på Nordmøre det året. Oddlaug Isvik, barnepleier, var meget stolt da journalister ringte rundt for å høre om det var født skuddårsbarn på fødestua på Skei, og jada, kunne hun fortelle, det var det! Else Melback var jordmor og hun har husket på Arne med bursdagsgave hvert fjerde år. Veldig koselig :-)  Ingeborg Berset, 6650 Surnadal

Vi oppfordrer deg til å dele dine historier med oss- om du har noen gaue og fine minner eller historier fra dagens utvalgte sted. Du sender svaret til trollheimsporten@gmail.com innen kl 22.00 om du vil være med i trekningen av tre flotte premier:

Gave Fra firma Kontaktperson Vinneren er:
TP vinterjakke Trolheimsporten Willy Karlstrøm  Anne Sæterbø
Utetermometer i emalje GVS LG Røen Lars Gudmund Røen  Peder Naustbakk
Målebånd Rindalslist Jan Romundstad  Åshild Langli

NB: epostadressen trollheimsporten@gmail.com er vår konkurranseadresse, alle andre henvendelser sender du til redaktor@trollheimsporten.no

Gå tilbake til luke 3 for å se rett svar på gårdagens oppgave, og se hvem som var de heldige vinnerne. Etter å ha svart på vår julekalender kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Hva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin?

Klikk på bildet for å se det i et større format:
4.desember
4.desember