Torsdag
Torsdag Lett snø
-3°
Lett snø
Lett bris
Fredag
Fredag Delvis skyet
-4°
Delvis skyet
Lett bris
Surnadal Sparebank 2

332 nye eiere i Surnadal Sparebank

Det skulle vise seg å være meget stor interesse for å bli medeier i Surnadal Sparebank. Banken har fått 332 nye eiere som i alt har tegnet for 59,4 millioner kroner i egenkapitalbevis, noe som er langt over minimumsbeløpet og garantisummen på 42 millioner kroner.

- Vi er meget godt fornøyd med at så mange benyttet muligheten til å bli medeier i banken, og det har kommet inn et betydelig beløp i ny egenkapital. Nå skal vi i banken gjøre vårt beste for at våre nye eiere skal bli godt fornøyd med investeringen, sier adm. banksjef Allan Troelsen.

Styret i banken behandlet tildelingen av egenkapitalbevis i styremøte på mandag, etter at banken avsluttet tegningsperioden fredag 22. april.

Alle som har tegnet seg har fått tildelt egenkapitalbevis og vil få en bekreftelse på dette en av de nærmeste dagene. De nye eierne vil etter hvert bli kalt inn til et eiermøte, der de skal velge en valgkomite, som igjen skal innstille for et nytt eiermøte på høsten, hvilke 5 eiere som skal representere alle egenkapitalbeviseierne i generalforsamlingen i banken.

Banken vil i tillegg etablere et annenhåndsmarked, der utstedte egenkapitalbevis kan kjøpes og selges. Dermed kan de som ikke har fått tegnet seg eller ønske om å kjøpe ytterligere egenkapitalbevis henvende seg til banken og be om å bli satt på en liste som interessert kjøper.
 

Tips en venn Skriv ut