Åpning av Rindal Kunstlags tradisjonelle førjulsutstilling

Mie Sandø, leder i Rindal Kunstlag, åpnet førjulsutstillingen med å overrekke årets juleutstiller, Heidi Mitsel Bullen, en Rindals-gave, et ståltre laget av Rune Røen.

Førjulsstemning på 3 Venner

Rindal Kunstlag har i år invitert Heidi M. Bullen fra Galleri Mitsel til førjulsutstilling på 3 Venner.

Publisert Sist oppdatert

Kunstner Heidi Mistel Bullen fortalte om arbeidene sine, også hvorfor hun er en så allsidig kunstner.

Med denne utstillingen ønsker Rindal Kunstlag å kunne bidra til hygge, glede og førjulstemning. Håndverkeren Heidi Mitsel Bullen skaper vakker glasskunst, dreier og modellerer brukskeramikk, håndfarger garn og maler akvarell. Her blir det virkelig mulig å finne den unike gaven og i alle prisklasser. Det blir også mulig å kjøpe seg mat og drikke i åpningstiden, 3 Venner har og åpent denne torsdagen i tillegg til vanlig åpningstid.

Heidi Mistel Bullen forteller at det er glass det selges mest av i sommersesongen.

ANNONSE:

Øvrige åpningstider på utstillingen:

Torsdag kl 11 -15

Fredag kl 11-15

Lørdag kl 11-17, samtidig som der er Julemarked langs Rindalsvegen.

Heidi Mitsel Bullen begynte som heltids kunstner i 2015. Drømmen var å bli keramiker og for 20 år siden kjøpte ho ovn og starta i uthuset heime, samtidig som ho jobba som barne- og ungdomsarbeider i Skogn. Dalende salg på keramikk gjorde at ho starta med glass-kunst i tillegg. No holder hun til i sitt eget galleri med verksted, butikk og loftsgalleri i hjertet av Straumen i Inderøy.

All kunsten er tilsalgs, her finner du julegavetips.

Heidi forteller at sommersesongen er fantastisk på Inderøya, da har hun nok med å betjene kunder og lite tid til produksjon. Det er glassbilder det selges mest av i sommersesongen, men forteller at salgskurven på keramikk er stigende.

Denne gangen har Heidi med bare to akvareller, det blir vanskelig å finne tid til å male, men hun har planlagt å stenge galleriet i 3 måneder i vinter for å male.

Håndverkeren Heidi Mitsel Bullen skaper vakker glasskunst, dreier og modellerer brukskeramikk, håndfarger garn og maler akvarell.

Inspirasjon får hun av naturen og er mye ute i skogen, der får hun også tømt hodet.

Rindal Kunstlag ble stiftet i 1991 og har i dag ca 60 medlemmer. Formålet å skape interesse og forståelse for billedkunst og kunsthåndverk. Rindal Kunstlag har i de senere årene hatt 2 utstillinger pr år. Ei utstilling under Kulturvøkku i tillegg til den tradisjonelle juleutstillinga.

Førjulsutstillinga dette året har blitt en utvida del av Julemarkedet rundt omkring på Rindal Sentrum lørdag 27. november.

Styremedlem i Rindal Kunstlag, Mildrid Kattem Aune, serverte gløgg. Men det er også mulig å kjøpe mat og drikke fra 3 Venners meny.
Styremedlem i Rindal Kunstlag, Kari Moe, registrerer og tar imot betaling for solgt kunst. Det var mange som kom innom i løpet av den timen Trollheimsportens utsendte var der, og salget var bra, så du bør ikke utsette besøket til lørdag, som er siste dag.

Alle kan bli medlemmer av kunstlaget, og de ønsker deg hjertelig velkommen som medlem.

Powered by Labrador CMS