Søndag
Søndag Delvis skyet
16°
Delvis skyet
Flau vind
Mandag
Mandag Klarvær
19°
Klarvær
Lett bris
Picasa

julekalenderen 2012

3. desember 2012

Truleg bygdas eldste bedrift! Kva er namnet på medlemsbedrifta?

 

 

 

Svaret er, som det står i denne eposten:

"Jeg tror svaret er Røv Mølle (Norgesfôr) ut i fra den karakteristiske  dekorasjonen på bulkbilen.

 

Frå eit anna svar:
 

"Den her bedrifta va en del av barndomen min ja, her ha vi lekt Gji venk, spenn på boksen bl.a. og det var en spennende   tid om høsten når det var kornlevering. Den gang var kornet i striesekker. Mvh Berit R. Kvernberg

Så litt skryt:
 

Dagens svar på julekalenderen, luke 3:  Medlemsbedriften Norgesfôr Røv Mølle, lokal kraftforleverandør på Nordmøre og i Romsdal.
Dei har fantastisk god service -, alltid like blide og serviceinnstillte på telefonen. Du føler deg like mykje verdsett om du skal fylle opp ein heil forsilo- eller om du berre skal ha eit par sekker med kraftfor. Foret vert levert på døra.

 

 

Svaret må være Røv Mølle, og møllebilen vi ser, er jeg sikker på setter snuten mot sentrum i Rindal, da det ligner veldig på avkjørselen ved Mjohølen! (Riktig, Kristin M.  - red.anm.)) 

Da jeg var liten var jeg veldig ivrig med "Røv Mølle", og leika mye at jeg arbeida der. Jeg fikk til og med mjølsekker med dem, som jeg leika med. De har jeg enda. Så svaret er Røv Mølle. (Jo Kim)

 

Det må også nemnast at eit rykte fortel at nokon ikkje ville svare denne gongen, for dei ville ikkje vinne traktoren. Den var i feil farge!

 


 

 

Gave

 Fra firma

Kontaktperson

Vinnaren er

   Leiketraktor

 Eiksentret, Surnadal

 John Magne Sæter

 Kenneth Børseth

 

 

 

 


 

 

Gå tilbake til luke 2 for å sjå rett svar på gårdagens oppgave, og sjå kven som var den heldige vinnaren!

 

Lyst på fleire utfordringar?

Prøv Julekalendrane til Atlanterhavsporten og meldal.no!NB: epostadressa  trollheimsporten@gmail.com  er konkurranseadressa vår, alle andre meldingar sender du til redaktor@trollheimsporten.no