Søndag
Søndag Delvis skyet
16°
Delvis skyet
Flau vind
Mandag
Mandag Klarvær
19°
Klarvær
Lett bris
3

julekalenderen 2011

3. desember 2011

HVOR ER VI?
Om de er ferdigvasket til jul på denne garden? Nei det er ikke så godt å si så tidlig i desember. Men reneste vann har de i alle fall å vaske med...

 

JA det visste dere alle:
Bildet er Kårvatn  hvor Oda fra “gården i Trollheimen” bor. Mvh Heidi Fugelsøy

Mmmm...Sitter her med en kopp kaffe og gårsdagens nykokte smultringer og leser Trollheimsporten. Hvem kan ha det bedre??? Løse julekalendergåter fra lokalmiljøet også da. I dagens luke er  vi på gården til Gudmund Kårvatn, Todalen. Altså på Kårvatn inni Todalen.(Digresjon: jeg og Gudmund er like gamle)
Mvh Åshild Langli, Rindal.

Vi oppfordrer deg til å dele dine historier med oss- om du har noen gaue og fine minner eller historier fra dagens utvalgte sted. Du sender svaret til trollheimsporten@gmail.com innen kl 22.00 om du vil være med i trekningen av tre flotte premier:

Gave Fra firma Kontaktperson Vinneren er:
Rindalshumor Rindal Heimbygdlag Ragnhild S. Bolme  Marie Karin Rønningsbakk
Kjøleboks Byggern Rindal Ingrid Røen Halle  Rune Morten Waltin
T-skjorte Prosit Design Bente Groeggen  Ola Krogstad

NB: epostadressen trollheimsporten@gmail.com er vår konkurranseadresse, alle andre henvendelser sender du til redaktor@trollheimsporten.no
 

Gå tilbake til luke 2 for å se rett svar på gårdagens oppgave, og se hvem som var de heldige vinnerne. Etter å ha svart på vår julekalender kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Hva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin?

Klikk på bildet for å se det i større format:

3