Søndag
Søndag Delvis skyet
16°
Delvis skyet
Flau vind
Mandag
Mandag Klarvær
19°
Klarvær
Lett bris
Picasa

Julekalenderen 2012

23. desember 2012

Rørende arbeid i begge bygder!
Kva heiter nest siste medlemsbedrifta vi besøker?

 

Fasitsvaret klipper vi i dag frå Ola G.Bjørnås,( men han vart ikkje trekt ut som vinnar!): Svaret på dagens luke er Comfort Surnadal ( Surnadal varme og sanitær) med butikk i Surnadal og på Rindal sentrum, lager på Bjøro i Rindal og rørfabrikk i Surnadal. 


 

Andre kommentarar:

 

Dette er Comfort som har avdelingar i både Surnadal og Rindal . I Surnadal går vel bedrifta også under namnet ”Surnadal varme og sanitær”. (Oddvin Meland)


 

Comfort Surnadal Surnadal V og S + Comfort Rindal (Tidlegare Arnfinn Børset). ( Åsmund Opøyen.)


 

Comfort (oppå Rindal sentrum). Hovedbutikken ligger rett nedenfor Amfi-sentret B.C. Surnadal. På bildet ser vi (tidligere EBT) Rørlegger Even Bolme leier ut mye av huset til Comfort, Surnadal. Der er det butikkutsalg og kontor. Ellers driv Even Bolme med blikkenslagerverksted i kjelleretasjen. (Randi Nordsteien, Løkken Verk.)

 

 

Vinnaren veslejulaftan vart:

Gave

Fra firma

Kontaktperson

Vinneren er:

Køyseng for katt!

Talgø (T-Komp)  Lena Aambø Ingfrid Simonset, Rindalsskogen
       
       

Køysenga kan også brukast som dokkeseng!
 

NB: epostadressa trollheimsporten@gmail.com er konkurranseadressa vår, alle andre epostar sender du til redaktor@trollheimsporten.no

 

Gå tilbake til luke 22 for å sjå rett svar på oppgaven frå igår, og for sjå kven som var den heldige vinnaren. Etter å ha svara på julekalenderen vår, kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Kva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin?