Søndag
Søndag Delvis skyet
16°
Delvis skyet
Flau vind
Mandag
Mandag Klarvær
19°
Klarvær
Lett bris
19

Julekalenderen 2011

19. desember 2011

HVOR ER VI?
Her er det- og har vært- mye lek og morro. Kjenner du denne plassen?

Trollheimsportens gavespørsmål til dere var bilde av Bolme barnehage, som også har vært skole. Flere naboer og tidligere elever har sendt inn svar i dag, men vinnerne, som dere ser lenger nede på siden er ikke fra nærområdet!
Det kan bli vanskeligere spørsmål allerede i morgen!

Så noen av svarene:

 

Heisan!
Nå måtte jeg bare sende noen ord…
Kjenner jo igjen Bolme skole, det er vel først og fremst barnehage her nå, er det ikke?
Her har det vært mye moro også før i tiden – og ikke bare i skoletida. På begynnelsen av 1970-tallet husker jeg godt at vi spilte mye fotball her.Spesielt Oddbjørn Bolme og jeg, etter at de aller fleste andre ledige områder både oppi Bjergen og på Saga var “brukt opp”. De var i alle fall blitt prøvd. Men etter hvert måtte vi vekk fra de fleste steder, det skulle enten bygges, ryddes, sås eller høstes. Da ble gressområdet like rundt hjørnet øst for den gamle skolen på Bolme etter hvert redningen. 
Her trente, lekte, øvde Oddbjørn – etter hvert kalt Macen etter Manchester United-spissen Lou Macari – og jeg time etter time etter time.
Og banen, ja den ble døpt til å hete Old School Ground – inspirert av navnet Old Trafford, Manchester Uniteds bane.

Det var tider det…

MvhHenrik “Henne” Aasbø, Langhus

 

 

Svaret er Bolme barnehage.
Jeg hadde min først jobb som førskolelærer der hvor jeg også hadde førskolegruppa. Koselig tid ja.

Vennlig hilsen
Hanne Dørdal
Flemming Stovgaard Martinussen (en av dagens vinnere) skriver:

Hej!
Barnehagen ved Bolme – tæt på Riksvej 65.
En af de ansatte er Laila Børset! – hvis hun ikke har sluttet – men det tror jeg ikke. De bedste hilsner til alle - også Laila og Ola Børset.
(Laila arbeider nå ved Rindal barnehage - red.anm.)Svaret er Bolme Barnehage, hvor det også har vært skole for noen år tilbake.
Har mange minner fra denne plassen, sykkelkjøring med gode venninner, putekrig på puterommet, konsert med Toril Moe, karneval i gymsalen ++

Med vennlig hilsen Inger Elin DahlenHei.
No er eg på heimebane. Eg har ikkje no særleg forhold til husa som står her no, men på denne tomta sto tidlegare den beste barneskulen ein kan tenke seg.
Då eg starta i 1. klasse var vi to jenter og to gutar, og Bjarne Skrøvset fortalte rett som det var spennande fortellingar om "Gammelnordmenn" . Dette er Bolme barnehage:)

Mvh Jorid Humstad, 6639 Torvikbukt

 

Vi oppfordrer deg til å dele dine historier med oss- om du har noen gaue og fine minner eller historier fra dagens utvalgte sted. Du sender svaret til trollheimsporten@gmail.com innen kl 22.00 om du vil være med i trekningen av tre flotte premier:

 

Gave Fra firma Kontaktperson Vinneren er:
 Badepakke  Comfort Rindal/Surnadal Valgfri butikk

 Jarle Halgunset, Erfjord

 Minnepinne  El-Watch    Grete Kvande, Surnadal
 Lue  Kjells VVS  Kristin Merethe Fosseide  Flemming Stovgaard Martinussen, Danmark

 

NB: epostadressen trollheimsporten@gmail.com er vår konkurranseadresse, alle andre henvendelser sender du til redaktor@trollheimsporten.no

Gå tilbake til luke 18 for å se rett svar på gårdagens oppgave, og se hvem som var de heldige vinnerne. Etter å ha svart på vår julekalender kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Hva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin?

Klikk på bildet for å se det i et større format:

19