Søndag
Søndag Delvis skyet
16°
Delvis skyet
Flau vind
Mandag
Mandag Klarvær
19°
Klarvær
Lett bris
16

Julekalenderen 2011

16. desember 2011

HVOR ER VI?
Flott kunst som er kjent og kjær for mange. Bygget i seg selv er også vakkert. Navn på bygningen?

Idag er svaret (Galleriet:)"Kallastuå" nedi Surnadal'n. Ca. 2,3 km fra Skei. Ligg like v/fylkesveien på nordsida av elva/dalen (mot Tellesbø). Kalla Skrøvset (f.1913-d.1997) starta med galleri der. Senere har slektninger vært med å drive stedet der. Slik skrev en innsender, og det er riktig. Det blir også arrangert sangkvelder der. Det arbeides med en større markering av 100-årsjubileet i 2013!

Les mer om det ved å klikke her og  her!

Vi oppfordrer deg til å dele dine historier med oss- om du har noen gaue og fine minner eller historier fra dagens utvalgte sted. Du sender svaret til trollheimsporten@gmail.com innen kl 22.00 om du vil være med i trekningen av tre flotte premier:

 

Gave Fra firma Kontaktperson Vinneren er:
 Lunsj for to  3 venner  Birgitte Stokke

 Møyfrid Torvik Aasen

 julestrømpe,vinholder og drops  Solhaug  Ingeborg Sande  Mali Rindal
 Godtepose  SIL barneidretten  Mari Vattøy  Tone Haugen Nordvik

 

NB: epostadressen trollheimsporten@gmail.com er vår konkurranseadresse, alle andre henvendelser sender du til redaktor@trollheimsporten.no

Gå tilbake til luke 6 for å se rett svar på gårdagens oppgave, og se hvem som var de heldige vinnerne. Etter å ha svart på vår julekalender kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Hva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin?

Klikk på bildet for å se det i et større format:

16