Tirsdag
Tirsdag NB! Les kommentar i apiChanges seksjonen i XML
21°
NB! Les kommentar i apiChanges seksjonen i XML
NB! Les kommentar i apiChanges seksjonen i XML
Onsdag
Onsdag NB! Les kommentar i apiChanges seksjonen i XML
21°
NB! Les kommentar i apiChanges seksjonen i XML
NB! Les kommentar i apiChanges seksjonen i XML
15

julekalenderen 2011

15. desember 2011

HVOR ER VI?
Gammelt og trivelig. Her er det mange nisser som farter rundt husnåvene nå i førjulsstrida. Kjenner du deg att?

Bjelleklang bjelleklang! Det må være et utmerket utgangspunkt for kanefart fra dagens mål, siden det er snø og juleromantiske forhold der. Det er også plassen der det er "nissetreff" for skolen. Dagens mål er Rindal bygdemuseum sier Åshild Langli. Hun kommer ofte med noen gode og velfunderte ord i forbindelse med oppgavene våre.

Levi Dyrnes kommer også  ofte med kommentarer: Ja, her har jeg og min gamle venn, Jonatan sittet utover høsten og vinteren :) her har vi nytet utsikten utover igltjønnja, og lur kiket inngjennom vinduene for å se om vi så noen! Så dette er Rindal Bygdemuseum

Vi oppfordrer deg til å dele dine historier med oss- om du har noen gaue og fine minner eller historier fra dagens utvalgte sted. Du sender svaret til trollheimsporten@gmail.com innen kl 22.00 om du vil være med i trekningen av tre flotte premier:

Gave Fra firma Kontaktperson Vinneren er:
 Bokpakke. 2 bøker  Surnadal VGS  Mari Vattøy

 Marit Holsæter Bolme

 Utetermometer  LG Røen  Lars Gudmund Røen  Gudrun Moen
 Karaffel  T-Komponenet  Lena Aambø  Wenche Bergmann

NB: epostadressen trollheimsporten@gmail.com er vår konkurranseadresse, alle andre henvendelser sender du til redaktor@trollheimsporten.no

Gå tilbake til luke 6 for å se rett svar på gårdagens oppgave, og se hvem som var de heldige vinnerne. Etter å ha svart på vår julekalender kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Hva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin?

Klikk på bildet for å se det i et større format:

15