Søndag
Søndag Delvis skyet
16°
Delvis skyet
Flau vind
Mandag
Mandag Klarvær
19°
Klarvær
Lett bris
Picasa

Julekalenderen 2012

11. desember 2012

Sveisen i sentrum -
Kva heiter medlemsbedrifta?

Svaret på dagens luke er Kompaniet Frisør AS i Rindal sentrum.

 

Kommentarar:

 

Må jo bare svare på dagens nøtt. Dette er vår kjære arbeidsplass; Kompaniet frisør a/s. Her starta Elin, Anna og jeg opp for et drøyt år siden. Vi trives kjempegodt, både med fine lokaler og masse trivelige kunder. (Kirsti Landsem)

 

Huset på bildet er "hotellet" som oss sa tidligere, i dag er det blant andre Kompaniet Frisør AS. (Per Morten Bolme)

 

Dette er de tre supre damene ved Kompaniet Frisør i Rindal. (Anni Karlstrøm)

 

Disse blide og hyggelige damene finner du på KOMPANIET FRISØR i Rindal. Bestandig trivelig å komma dit en mandag når en vil bli kvitt de grå hårtustene. (Andreas Stensønes)

 

Dette er KOMPANIET frisør AS. Dette huset var min barndomsheim. Den gangen var det kafe´ og butikk i 1. etasje. Da jeg var lita var det i tillegg Hotell med 5 overnattingsrom.(Gøril Bakken)

Svaret i dag er kompaniet ! Her var jeg og klippet meg, for første gang hos frisør. Det var veldig spennende! (Idun og Synnøve Meisingset, 7 og 9 år)

Dette er tilholdsstedet til Kompaniet Frisør A/S i Rindal sentrum. Tidligere var det Rindal Kro som hadde tilhold der. (Alf Erik Bolme)

Kompaniet ,frisørsalongen på hotellet frammi gara. (Bente Svinsås)

 

Dette må vere det vi i min barndom kalte Hotellet. Det var min mors søskenbarn som var drivar og han kalla vi berre, Einar Hotella. Her var det butikk nokre år og huset vart vel kalla Kroa etterkvart. Her kjøpte vi isen og det vi ellers hadde behov for på 17. mai. Eg har til og med gått på skule her. Det blei sannsynlegvis for trangt om plassen på den da nye ungdomsskulen og vi hadde formingstimane på loftet her ein periode. (Jorid Humstad)

 

Gåve

Frå firma

Kontaktperson

Vinnaren er:

Wallsticker (Veggord)

Prosit, Rindal Bente  Eldbjørg Berset, Surnadal
       
       

 

NB: epostadressa trollheimsporten@gmail.com er konkurranseadressa vår, alle andre epostar sender du til redaktor@trollheimsporten.no

 

Gå tilbake til luke 11  for å sjå rett svar på oppgåva frå igår, og for å sjå kven som var den heldige vinnaren. Etter å ha svara på julekalenderen vår, kan det hende du har lyst til å prøve deg på andre også. Kva med Atlanterhavsporten sin kalender? Eller Meldal sin?