Julekalenderen 2015

1. desember

Da er vi i gang med Trollheimsportens julekalender, og første luke er her! I år har vi reist rundt i Rindal og Surnadal og tatt bilde av mer eller mindre kjente steder, bygninger og utkikkspunkt. Kjenner du deg igjen?

Hver dag legger vi ut ett eller flere bildehint fra når vi har fartet rundt i Surnadal og Rindal, og håper på variert vanskelighetsgrad for våre lesere. Vinnerne og deres premier blir annonsert påfølgende midnatt, sammen med den nye oppgaven.

 

Oppgave

Hvor står du hvis du beskuer disse to fjelltoppene - fra akkurat denne vinkelen? Fjellet til høyre bærer her navnet med rette, og fjellet til venstre deler navn med et mange hundre år gammelt redskap som er vant med å ha det hettj i grua.

Julekalenderoppgave_690x427.jpg

 

Vi ber deg gjerne dele historier med oss - om du har noen gævve minner i forbindelse med dette stedet, en faktaopplysning eller lignende.

 

I dag trekker vi to vinnere, og du sender svaret til julekalender@trollheimsporten.no innen kl. 19 om du vil være med i trekninga.

 

NB: epostadressa julekalender@trollheimsporten.no er konkurranseadressa vår, alle andre eposter sender du til redaktor@trollheimsporten.no eller eva@trollheimsporten.no.