Hege Rotli Kvande_1024x768

XXL trening på Velværesenteret

Surnadal velværesenter satser i høst på flere gruppetimer for deg som ikke har trent så mye i grupper før. Enten det er på grunn av vondter her og der eller på grunn av stor størrelse. XXL Spinnmix er en ny gruppetime for overvektige. Den er til de som ikke tør å være med på en vanlig spinning-time og vil sykle med flere i samme situasjon.

Her er det lov å være litt stor i størrelsen og litt treg i kondisjonen. Det er lov å svette og puste og pese uten at det er noen andre som ser på deg en gang ekstra av den grunn.

Her vil du i trygge og gode omgivelser få trene på ditt nivå og samtidig kjenne at du blir LITT bedre for hver gang. Kjenne gleden ved å trene. Yte max men samtidig ta det ut fra ditt ståsted og din kondisjon. Den kan bare bli bedre...

Norun Bergheim og Hege Rotli Kvande vil være intsruktører på disse gruppetimene. Forrige uke fikk de en god gjennomgang av XXLopplegget hos Ann Kristin.

 

 

 

 

 

 

 

Timene er en blanding av spinning og øvelser for rygg, rumpe, lår, armer og mage. Variert time med andre ord som skal gi deg både økt kondisjon og styrke.

Variasjonen i opplegget vil gi en time som er mere artig og bedre å komme seg gjennom enn en vanlig spinningtime som kan ta litt pusten av enhver med et "dårlig utgangspunkt"

Det blir brukt vekselsvis spinningsykkel og matte. Ingen ser på deg mens man trener, de fleste har mer enn nok med å puste og pese selv.

 

 

 

 

 

 

 

Ofte vil man kjenne en stor bøyg for å komme ilag og trene når man er litt større enn de topptrente flisene man til vanlig treffer på et treningsstudio.

Her er alle like store. I like dårlig form og kondisjon. XXLgruppa skal være en trygg og god plass for deg. En plass du kan trene sammen med "likesinnede" Være uredd. Være deg selv på vegen mot et bedre og mer veltrimmet selv.

Velværesenteret anbefaler denne nyskapningen av en time for deg! Kom og prøv! Det GJØR godt å komme i bedre form. Få litt mer pust og kondisjon...

 

 

 

 

 

 

Innstuktørene kjenner selv problemet på kroppen. Vet hvordan du har det. Dermed vil du være i gode trygge omgivelser der du bare kan bli bedre. I et fellesskap og ei gruppe der du ikke blir sett på. Der du ikke føler deg annerledes.

Kom med hele deg slik du er og opplev gleden ved å trene. Fredager kl 18.00

En annen teningstime som kan passe er
Zumba for de med vondter litt her og der.. Les mer om dette tilbudet på Trollheimsporten. Zumba deg glad.

 

 

 

 

 

 

 

Les mer om tilbudet på Velværesenterets hjemmside.Du finner alle fellestimene her i timeplanen

Surnadal Velværesenter er medlem av Trollheimsporten. Vil du og din bedrift også bli medlem? Les mer om medlemskap i Trollheimsporten herSurnadal Velværesenter