Tirsdag
Tirsdag Lettskyet
Lettskyet
Lett bris
Onsdag
Onsdag Skyet
Skyet
Flau vind
IMG_8867_700x467

Hestekreftenes dag på travbanen i Rindal

Vrinsk, bruktmarked og traktor

Det var trangt om parkeringsplassene rundt travbanen i Rindal i dag hvor det ble handlet både kjeledresser, og faktisk en hel hest! I tillegg til bruktmarked, utstilling av traktorer fra diverse forhandlere og barneridning kunne man se Anders Sæter Moen traktere fire hester på en gang i firspannkjøring samt se montéløp demonstrert. Dette så ut til å falle i smak både hos store og små, og vi får håpe at denne dagen blir en tilbakevendende tradisjon! Nå med videoer!

 

Ideen til dagen kommer fra Trollheimen Ride- og kjørelag; - Før har vi hatt hestens dag, men i år ville vi prøve noe annet, sier Gro G. Løfaldli. - Det finnes mange bruktmesser sørpå, og vi vil prøve å lage noe lignende. Løfaldli var fornøyd med dagen og fylte parkeringsplasser allerede i 12- tiden, og satser på gjentagelse neste år; - Blir vi fornøyd i år, kjører vi på neste år!

Gro G. Løfaldli (t.h.) administrerer posesalget.

 

Matsalg til fullsatte benker!

 

Ved Eik-senteret sine fire utstilte traktorer stod Tore Mogset (i midten) i samtale med distriktsselger Øyvind Dørum (t.v.) og Jon Magne Sæter (t.v.). Kanskje ble det kjøp?

Hesteriding for barn var populært både å se på og prøve!

 

Anders Sæter Moen demonstrer firspannkjøring med hjemmesydd seletøy! Under ser du en video av den flotte kjøreoppvisningen han holdt; 

Eirin og Erika Bolme demonstrerte sammen med Irene Løfaldli montéløp, også kalt travritt. De red henholdsvis Rigelin, Spang Tutta og Nobel Bork. Her fikk vi oppleve hestekrefter på nært hold, se sluttspurten i videoen under!

 

 

Tips en venn Skriv ut