Kristoffer Clausen

Villmarkskveld med Kristoffer Clausen

Etter initiativ fra Intersport Olaf Moen Eftf. AS og Surnadal Jeger- og Fiskerforening, blir det onsdag 21. januar kl 19.00 villmarkskveld med Kristoffer Clausen i Surnadal Kulturhus. Kristoffer vil vise noen av filmene sine, om jakt på ulike dyr, forteller Ove Magne Aasen i Surnadal JFF. Kristoffer Clausen er 36 år, og han har jaktet siden han var 10 år. I dag heltidsjeger og filmprodusent, forteller Ove Magne Aasen.

Kristoffer Clausen har produsert 51 jaktfilmer og har hatt flere programmer på NRK og TV2. Den mest kjente er "En vill mann", der han oppholdt seg utendørs "nesten" et helt år.

Clausen har blant annet bidratt til at jaktinteressen har økt blant ungdom, gjennom å ha gjort lokking av rev kjent. På kulturhuset vil han vise hvordan lokkefløytene fungerer, og hvorfor de virker som de gjør, forteller Ove Magne Aasen. Det er mange som har interesse for Clausens jaktkunnskaper, og han har mer enn 17 millioner visninger på YouTube. Er du jakt- og friluftsinteressert bør du sette av denne kvelden.


For bestilling av billetter, se Surnadal kulturhus sin hjemmeside.


Driva skriver dette om Kristoffer Clausen: Clausen på nye eventyr.