Onsdag
Onsdag Kraftig regn
Kraftig regn
Svak vind
Torsdag
Torsdag Regn
Regn
Lett bris
stupebrett nytt kalkstranda

Vil justere plasseringen av stupetårnet

Dykkerklubben i Surnadal IL sier at de vet årsaken til at det nye stupetårnet på Kalkstranda har havnet så langt ut, og forsikrer alle badegjester om at plasseringen vil bli justert til neste sommer. 

På bestilling fra Surnadal kommune har Sollid Mek. Verksted AS bygget en ny badeplattform med stupetårn til bruk på populære Kalkstanda i Surnadal. Til stor glede for mange badegjester ble stupetårnet endelig sjøsatt tidligere i august. Det tok imidlertid ikke lang tid før mange stilte spørsmål om hvorfor stupetårnet var forankret så langt unna stranda. På Facebook var diskusjonene mange, og flere hevdet det var nødvendig med båt for å komme frem, eller i det minste må brukerne være svært svømmedyktig. 

Lørdag sjekket Erik Halle i dykkerklubben i Surnadal IL fortøyningen på stupetårnet, og kan berolige alle fremtidige badegjester om at plasseringen av stupetårnet vil bli justert til neste badesesong.

- Årsaken til at det ligger så langt ute er fordi ankerloddet har havnet utfor bergveggen. Jeg oppdaget også at kanten gnisser på tauet. Plasseringen vil bli justert i høst når vi tar opp stupetårnet, slik at alt er klart til neste sommer, sier Halle.

På dykkerklubbens facebookside facebook.com/surnadal.il.dykkerklubb kan du se film av at Halle sjekker fortøyningen. 

Tips en venn Skriv ut