seier AK

Se stor bildeserie!

Videre til 1.runde!

Dette måtte ekstraomganger til for å skille Surnadal og AK i 2.kvalifiseringsrunde til NM. Surnadal utnyttet de ekstra minuttene godt, og malte sakte, men sikkert i stykker slitne spillere på Averøykameratene. Surnadal vinner til slutt hele 4 - 0, og er klare for 1.ordinære runde i cupen!

De første nitti minuttene var jevnspilt, men sjansefattig. Surnadal startet best, men AK kom sterkt tilbake. Etter ordinær tid hadde ingen av lagene klart å sette ballen i mål. Dermed var det klart for ekstraomganger på AMFI Park.

Surnadal fikk en pangstart på 1. ekstraomgang, med scoring av Stein Todalshaug i det 92. minutt. Deretter fulgte en periode hvor AK dominerte, og hadde flere store målsjanser. Hjemmelaget var både heldig og dyktig i denne perioden, og stillingen holdt seg til sidebytte. I starten av 2.ekstraomgang vartet Steinar Bæverfjord Ranheim opp med en rekke gode redninger, og sørget omtrent alene for at AK ikke klarte å utligne.

I det 110.minutt får Dan Blekken æren av å sette inn 2 - 0 etter et fantastisk forarbeid av Snorre Larsen. Etter dette er det bare ett lag på banen, og Surnadal viser frem det ene fine angrepet etter det andre. Først briljerer Stein Todalshaug, som igjen spiller fri Roy Bolme, som setter inn sitt første mål etter comebacket, og fører Surnadal opp i ledelsen 3 - 0. Bare minutter senere er det klart for dagens vakreste angrep, anført av Dan Blekken og Roy Bolme. Stein Todalshaug er sist på ballen, og setter inn sitt andre mål i kampen.

Trener Webjørn Holten er imponert over spillerne sine.

- I dag er det mange som skal ha skryt for innsatsen. Lars Mogstad er enorm i dag, og det er også Steinar B. Ranheim i målet. Bjørnar D. Sæter sliter i stykker motstanderne, og Roy Bolme kommer inn og skaper umiddelbart trøbbel for AK. Håkon Bredesen måtte erstatte en skadet Simen Engdal, og storspiller. Det er utrolig godt å ha en slik bred og god stall, sier Holten som mener de burde avgjort kampen før ekstraomgangene.

- AK har gode enkeltspillere, og de har gjort hjemmeleksa si godt. De nektet oss å spille slik vi gjorde mot Sunndal. Men vi er likevel et bedre lag enn AK, vi er tydelig bedre trent, og vinner fortjent. Hadde vi spilt slik vi gjorde etter 1 - 0 målet tidligere i kampen, så hadde ekstraomganger vært unødvendig, sier Holten som ønsker seg tippeligalag i 1.runde i cupen.

- Det hadde vært artig om Molde hadde tatt turen hit. Da lover vi folkefest, smiler en stolt og blid seniortrener.

Kampfakta Surnadal - AK 4 - 0 ( 0 - 0) (1 - 0 etter 1.ekstraomgang)
Steinar B. Ranheim
Simen Engdal
Emil H. Ansnes
Lars Mogstad
Ørjan Nes Haugen
Trond Blekken
Stein Todalshaug
Dan Blekken
Snorre Larsen
Andreas D. Sæter
Bjørnar D. Sæter

Håkon Bredesen
Roy Bolme
Vegar Brøske
 

 

ak andreas sæter
ak bjørnar
ak duell dan
ak duell publikum
ak duell
ak duell2
ak emil ansnes
ak lars mogstad
ak redning ak
ak scoing roy
AK seiersjubel
ak snorre larsen
ak stein
ak steinar ranheim
AK Trond Steinar