tp_logo_bla_liggende

Vi trenger skribenter

Trollheimsporten trenger flere skribenter i Rindal/Surnadal området. Vi kan tilby fleksibel arbeidstid for deg som vil ha en ekstra jobb. Les mer om du er interessert.

Trollheimsporten er en nettportal for området Rindal og Surnadal (Trollheimen). Her trenger man ikke være rakettforsker for å søke jobb. Er du glad i å ta bilder og skrive, er dette jobben for deg. Vi bruker et publiseringsverktøy som heter Custom Publish, et veldig enkelt og brukervennlig verktøy. Her vil man selvfølgelig få oppfølging på opplæring på bildeformater, tekst, ect. De eneste kravene vi har for jobben er at du har litt datakunskaper og flink med bilder og tekst.

Arbeidsoppgavene på vakt er; Oppdatere og skrive nye saker på hovedsiden og følge opp tips fra e-post, og oppsøkende journalistikk

Arbeidsmiljøet i Trollheimsporten er veldig bra. Vi setter opp vaktlister i minst 2 måneder om gangen. Så om det ikke skulle passe noen dager bytter vi bare med hverandre. 

Dette er en stilling som er fleksibel og kan derfor kombineres med annet arbeid. Vi kan tilby 20% stilling eller 40% stilling i Trollheimsporten. En vakt består av 7.5 time, der du selv kan fordele timene ut over dagen og god timebetaling. Helgjobbing er også en mulighet hvis du skulle ønske det. Ta gjerne kontakt om dette høres spennende ut!

Stian Kooyman på telefon 97631926

eller mail: stiankooyman@gmail.com