P3080062

Reisebrev fra Sør-Amerika

Vi badet med pirajaer!

Oppholdet i Amasonasjungelen er hittil turens høydepunkt, leser vi i et leserbrev vi har fått fra to rindalinger, som har fisket, spist og badet med pirajaer, vært på kaimanjakt og sett aper, jungelens giftigste slange, dovendyr og tarantella! Les mer og se bilder her!

 
Hei Trollheimsportens lesere!

Vi, Sigrid Fivelstad og Inga Aspli, har vært på reisefot i Sør-Amerika i over 4 mnd nå, og vil gjerne dele litt av turen vår med dere lesere på Trollheimsporten. Vi begynte eventyret i Ecuador og har siden reist til Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Uruguay, Brasil og Colombia. Det har blitt lange bussturer, spennende steder og hyggelige mennesker på veien. Nå er vi i Colombia, og lever livet på den karibiske kyst med dykking og solbading. Snart er det 17. mai, og da skal det feires med hjemmelagde flagg og is. Vi gleder oss til sommeren i Rindal, men først skal det jaktes på flere eventyr her i Colombia.

Vi har opplevd mye på reisen så langt, og fått med oss flere spennende underverker. Vi har besøkt inkaruinene i Kuelap og Machu Piccu, Titicacasjøen og fossefallene i Iguazu.

I Mendoza, Argentina, syklet vi fra vingård til vingård og fikk smake både stygg og veldig god vin. Og selv om det var påske da vi var i

Rio de Janeiro kom vi oss til slutt opp til Kristusstatuen, tross folkemengden. Det var umulig å få et bilde alene med statuen, men utsikten var i alle fall storartet. Vi var også ei uke i Amasonas, nord i Peru, og det er hittil turens høydepunkt.

Det var spennende å sove under åpen himmel i hengekøyer, og samtidig høre intens susing fra tusenvis av gresshopper og aper som hoppet fra tre til tre over hodene våre. Vi fisket, spiste og badet med pirajaer. Fikk bli med på kaimanjakt, og fikk hele 3 stk i kanoen. Vi så aper, jungelens giftigste slange, dovendyr og tarantella.



Vi legger ved noen bilder fra turen vår her. Om du er interessert i å lese og se mer fra turen vår, har vi en reiseblogg med innlegg siden januar: www.jungeljuggel.blogspot.com


Hilsen Sigrid og Inga.