Perikom in concert

Vemodig og vakkert - og litt rock'n roll

Perikom bød på god og variert musikk i Torshall fredag kveld. Publikum kunne gjerne vært større, med det ble likevel en lun og stemningsfull konsert.

Perikom sin musikk er gjennomført lokal, med vakre og til dels humoristiske tekster fra kjente lokale diktere, og egenprodusert vakker og fengende musikk. Repertoaret spenner fra rolige og vare viser, til muntre sanger med humoristisk tekst, og innimellom er det ispedd litt "rock' roll". Bandet har gitt ut tre plater, og vi fikk høre sanger fra alle disse. 

Bandet Perikom ble stiftet i 2003. Det er igjen to medlemmer fra det originale bandet, Karstein Mauset og Jo Ranheim, som begge synger og spiller gitar. Denne gangen har de med seg Frank sPoon Botten på bass og kontrabass, Olav Nergård Tørset på slagverk, Ola Langli på banjo, mandolin, dobro og gitar og Ronny Kjøsen på tangenter og trekkspill. 

Dette er første gang på mange år at Perikom holder konsert med fullt band, denne gangen altså med seks musikere. I det anledning hadde de fortjent et større publikum enn de hadde i Torshall denne kvelden. Det hadde vært plass til flere.

Selv om salen ikke var overfylt klarte publikum å klappe fram bandet til ekstranummer. - Som absolutt var verdt å lytte til!

Siste sjanse til å høre Perikom med band i denne omgangen er på Surnadal kulturhus lørdag 18. mars kl 20.