mns bilde salgstelt

Vellykket strikkefestival

Forrige helg arrangerte MadeByYou den aller første Midtnorsk strikkefestival på Orkanger. Festivalen ble en suksess, med nærmere 700 besøkende de to dagene festivalen varte.

Det var meget godt oppmøte både fra Rindal og Surnadal. Salgsteltet med 18 utstillere fikk solgt utrolig bra med varer, og Christel Seyfarth, trekkplaster og internasjonal kjent designer, trakk fulle hus og leverte et foredrag som høstet applaus. Strikketoget til Løkken gruver hvor det ble holdt foredrag og musikkinnslag var utrolig populært. Denne aktiviteten ble raskt utsolgt. Folk koste seg i solvarmen på Bårdshaug Herregård, det ble strikket og avholdt flere workshops.

- Tilbakemeldingen vært utrolig bra, så det blir festival også neste år. Mye tyder nå på at festivalen i Orkanger blir en knutefestival sammen med en strikkefestival i Danmark, Scotland og Island. Dette vil vi komme tilbake til, forteller Øyvind Neraas i MadeByYou til Trollheimsporten.

MadeByYou takker alle fra Rindal og Surnadal for støtten til festivalen, og ønsker velkommen tilbake neste år.

 

Psst! Lørdag bistår MadeByYou på Amfi Orkanger Viking garn med restsalg av garn til hele 25 % rabatt. Forretningen forhandler ordinært ikke Viking garn, derfor skal alt bort. Her er det mulighet til å gjøre et varp!

 

MadeByYou er medlem i Trollheimsporten.

 

Foto: MadeByYou.