Surnadal og Mo skolekorps med dirigent

Vellykket før-påskekonsert

Under Mo skulekorps sin før-påskekonsert torsdag kveld fikk vi følelsen av både påske, 17. mai og sommer, takket være flinke musikere!

Snøen som falt ute minnet oss på at det fremdeles er vinter, mens korpsene og koret spilte og sang publikum varme med både marsjer, filmmusikk og norske perler.

Mo skulekorps startet det hele pent og rolig med en koral, etterfulgt av filmmusikk og marsjen "Lille Norge", som beviser at korpset er godt i rute til mai-dagene.
Dirigent Erik Moen forteller at Mo skulekorps er et generasjonskorps, og at de mot vår og jul er godt støttet av voksne medlemmer, nemlig hjelpekorpset.
Konferansier for kvelden, Hugo Pedersen, kunne også fortelle at korpset opplever god vekst, med ca. 10 nye aspiranter under opplæring.

Sangkoret Tormod fulgte opp med alt fra Beatles-klassikeren "Let it be", til de norske perlene "Bruremarsj" av Jan Magne Førde, og "Å, kunne æ skrive" av Lars Bemnes. Det var sårt og vakkert, og bare for publikum å nyte!

Surnadal skolekorps startet sin avdeling på en feiende flott måte med marsjen "Napoleonsmarsj". De hadde også med seg 5 dyktige drillere på scenen.
Korpset viste også at de behersker andre sjangre enn marsjer når de spilte en nydelig versjon av Adele`s "Hello", og avsluttet med filmmusikk fra Pirates of the Caribbean.

Spillende dirigent i Blæst`n, Olav Morten Tørset, innledet med å fortelle at de var en blandet gjeng fra Rindal. - Ja, og så har vi noen fra Orkdal, Surnadal, Øvre Surnadal, noen som har flyttet fra Meldal til Sunndal som pendler til Rindal for å øve med oss, og surnadalinger som har flyttet fra Rindal som likevel er med hos oss, fortalte Tørset til stor glede for publikum.
Blæst`n klarte nok det utenkelige denne kvelden; nemlig å sette publikum i sommerstemning med Jo Nesbøs "Jenter"!

Det var god stemning og mye folk på Mo oppvekstsenter denne kvelden, og det hele ble avsluttet med to fellesnummer med aktørene Mo og Surnadal skolekorps. Hugo Pedersen kunne fortelle at de hadde satt ut 160 stoler og at nesten alle var opptatt. I tillegg hadde loddselgerne gjort en kjempejobb, og solgt unna hele 17 bøker til inntekt for skolekorpset. - Vi har mye utgifter med innkjøp og vedlikehold av instrumenter, så dette kommer godt med. Det var en vellykket kveld, så dette skal vi absolutt gjenta, sier Pedersen.

 


Surnadal skolekorps med sin dirigent Sander van der Loo, som også var vikardirigent for Sangkoret Tormod denne kvelden.

 

Drillerne i Sur. skolekorps.jpg
Drillerne i Surnadal skolekorps

 

Sangkoret Tormod.jpg
Sangkoret Tormod

 

Surnadal og Mo skolekorps.jpg
Fellesnummer med Mo og Surnadal skolekorps

 

Blæst`n.jpg
Blæst`n med dirigent Olav Morten Tørset

 

Knut Anders og Ole.jpg
To blide loddselgere fra Mo skulekorps; f.v: Knut Anders Harrang Berset og Ole Dalsegg