Media+ FASIT-2_690x416

Velkommen til Media+

Media+, en avdeling under Trollheim Vekst AS, er en reklamebedrift som også driver med attføring. Eva Holten, Marie Farstad og Jörg Brunke holder til i store, lyse lokaler i Skeivegen, og her kan du lære mer om bedriften som er medlem i Trollheimsporten.

Som attføringsbedrift definerer Holten Media+ som en attraktiv plass for arbeidsutprøving. Det er en svært egnet arena for å kartlegge arbeidsevne. Man får mulighet til å jobbe tett sammen med andre, men har også mulighet til å trekke seg unna og jobbe for seg selv. Finmotorikk testes via ulike arbeidsoppgaver som inkluderer å rense og skjære, i tillegg til at ulike arbeidsstillinger gir svar på om rygg, skuldre og knær tåler belastning. Hver deltaker får tilrettelagt arbeidsdagen ut fra sine behov. Hvor lenge man deltar på attføringstiltak varierer veldig, fra uker til år. Uavhengig av varighet er målet å komme tilbake til arbeid eller utdanning.
Holten presiserer at Media+ legger vekt på å levere høykvalitetsprodukter i kombinasjon med å være en attføringsbedrift.

 

Plotter_690x462.jpg

Storformatprinter trykker plakater på bestilling. Den behandler ulike materialer, og det som trykkes kan brukes til alt fra skilt, klistremerker, banner, til folie på bil.

I lokalene finner vi også et digitalrom. Her overføres bilder, videoer og andre digitale minner fra blant annet Hi8, MiniDV og VHS til DVD eller harddisk, og skanner lysbilder og negativer. Her produseres også kort med kompetanse- eller kursbevis på bestilling:

Kompetansebevis_690x462.jpg

 

Grafiker Marie Farstad, utdannet fra Norges Kreative Fagskole innen grafisk design, motion design og 3D-animasjon, har en variert arbeidsdag. Ønsker om design varierer svært mye fra kunde til kunde – noen vet meget godt hva de vil ha, andre gir henne frie tøyler. Marie setter pris på å jobbe med hele kundespekteret. Nye utfordringer blir i det hele tatt satt stor pris på hos Media+!

Andre produkter Media+ kan tilby næringslivet og privatpersoner er blant annet vindusdekor, bilfoliering, klistremerker, rollup, banner, etiketter, konvolutter med logo, brosjyrer, visittkort, flyer, bilder på lerret, jule- og takkekort, trykking av logoer og merker på klær, fotografering og fototapet. Trykk her for å se eksempel på fototapet. På Media+ sine nettsider kan du lese mer om de ulike tilbudene.

 

Media+ oppgave 2_690x462.jpg

Folie og rollup.

Media+ oppgave_690x569.jpg

Med denne trykkes logoer og merker på tekstiler.