Pipelife-leverandør-av-veistikker-til-Trollheim-_1

Nytt fra Trollheim AS:

Veistikker fra Pipelife Norge AS

Vi i Trollheim AS er glade for å kunne meddele at årets bedrift i Møre og Romsdal – Pipelife Norge AS – har inngått en avtale om leveranse av veistikker til vår bedrift.

Bildet over: Partene, her repr ved Pipelife Norges Arthur Melling til høyre og Trollheims Per Olav Garte ser frem til samarbeidet fremover. Her foran "råstikkene" til venstre, teipemaskinen i midten og de ferdige veistikkene til høyre.
 

Vi videreforedler veistikkene før de blir solgt til våre kunder rundt omkring i hele Norges land. Avtalen gjelder kommende “veistikksesong” og vi håper den kan forlenges også etter dette.

Trollheim har i noen år hatt svenske leverandører på veistikker, men vi er nå godt fornøyde med nå å få på plass en avtale med Pipelife.

Pipelife fikk avtalen som følge av god kvalitet, konkurransedyktig pris og svært kort leveringsvei (ca. 3 km én vei). Vi har tro på at et lavt klimaavtrykk i forhold til transport mellom partene vil være gunstig inn i fremtidens anbud til store aktører som Veidekke, Mesta og andre.

Vi har en meget god relasjon til Pipelife i flere leverandør- og kunde-forhold, og denne nye avtalen vil styrke dette forholdet ytterligere.

Pipelife-leverandør-av-veistikker-til-Trollheim-_2.jpg
Noen ferdige veistikker klar for utsending til kunder. Vi håper at de ikke trenger å bli satt opp før ut i november - det har vært nok snø i mai nå!

 

Tekst og foto: Trollheim AS