saksøkt mathilde

Varierende og god kulturmønstring

Lørdag ble Ungdommens kulturmønstring for Surnadal, Rindal og Halsa arrangert i Surnadal kulturhus. 93 aktører var i aksjon i løpet av dagen, og bidro med blant annet sang, musikk, dans, film, kunst og scenearbeid. 

Ungdommens kulturmønstring (UKM) er et offentlig kulturtiltak for ungdom mellom 13 og 20 år, og foregår hvert år over hele landet. Deltakerne i UKM viser frem hva de kan innen for eksempel musikk, teater, dans, film og visuelle uttrykk som bilde og skulptur. De kan også delta bak scenen, i nettredaksjonen eller som arrangør.

Til sammen hadde mønstringen i Surnadal 45 ulike innslag. Du kan lese mer om hver enkelt deltaker på UKMs nettside.

Konfransier Kristine Holte loset publikum gjennom lørdagens forestilling i Storstuå på en trygg og god måte. I løpet av en drøy time fikk vi se stor variasjon fra de lokale kulturtalentene som bidro med sang, musikk og dans. I tillegg fikk vi se en filmsnutt som elever fra Nordmøre folkehøgskule har laget. 

En lokal jury plukker ut noen av deltakerne som går videre til fylkesmønstringen som arrangeres i Aure kommune fra fredag 15. april til søndag 17. april. Den lokale juryen består i år av Lone Lorgen, Stine Valde, Sander Van der Loo, Kristin Langli, Magnus Hendseth og Mari Fiske. 

Ungdomsrådene i de tre kommunene skal ha skryt for en godt gjennomført arrangement.

Trollheimsporten kommer tilbake med egen sak om hvem som går videre til fylkesmønstringen. Det er ventet at det skal være klart i løpet av helgen. 

Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale.

ukm10
døgnflue anders
døgnflue bengt
døgnflue torstein
døgnflue
real apssion2
real passion gitar
real passion solist
real passion solist2
real passion
saksøkt mathilde
saksøkt
ukm dans1
ukm dans2
ukm dans3
ukm dans5
ukm emilie ingrid gabriella
ukm emilie
ukm gunn astrid pål
ukm gunn astrid
ukm håkon solvik
ukm trym
ukm1
ukm2
ukm3
ukm4
ukm5
ukm6
ukm7
ukm8
ukm9
ukm55
ukm50
ukm51
ukm52
ukm53
ukm54