åndalsnes jubel2

Vant tilbake andreplassen!

Surnadal gjorde jobben sin borte mot Elnesvågen lørdag, og vant kampen 6 - 3. I tillegg tapte tabellnabo Dahle mot Midsund, noe som førte til at Surnadal tok tilbake andreplassen på tabellen! Roy Bolme scoret 3 av målene.

Surnadal har nå 47 poeng, ett poeng mer enn Dahle. Neste helg avsluttes sesongen med hjemmekamp mot Molde 3. Laget som ender på andreplass, får mulighet til å kvalifisere seg til cupen.

KFK ble fredag kveld seriemestere etter å ha vunnet 2 - 0 mot Frei.

Roy Bolme sørget for en god start på kampen for Surnadal mot Elnesvågen lørdag ettermiddag, med scoring etter bare fem minutter. Hjemmelaget utlignet til 1 -1 i det 17.spilleminutt. Etter drøye halvtimen satte Bjørnar D. Sæter ballen i mål for Surnadal, men Elnesvågen utlignet like etter. Rett før pause var Roy nok en gang sist på ballen, og Surnadal ledet 3 - 2 etter halvspilt kamp.

Etter hvilen tok Surnadal kommandoen, og viste hvorfor de kjemper helt i toppen av avdelingen. I det 63.minutt scoret Bjørnar D.Sæter sitt andre for dagen, mens Trond Resell la på til 2 - 5 bare to minutter senere. Hjemmelaget reduserte til 3 - 5, men nok en gang var Roy Bolme på rett plass til rett tid og økte ledelsen til 3 - 6 i det 79.minutt. Flere må ble det ikke, og Surnadal vinner tre viktige poeng i serieinnspurten!