eidsvåg1 mål

Vant på en dårlig dag

Surnadal gjorde jobben sin mot Eidsvåg på Syltøran stadion lørdag, og vant til slutt kampen 3 - 0. Likevel var det lite som stemte for laget som nærmer seg opprykk med stormskritt. 

- Kampen var dessverre preget av labert tempo, mange feilpasninger og generelt dårlig spill. Vi må opp mange hakk om vi har planer om å spille i 3. divisjon. Likevel så gjør vi jobben vår og kjemper oss til tre viktige poeng, sier kaptein Stein Todalshaug.

Etter kampen ble kapteinen gratulert med opprykk av spillerne på Eidsvåg. Men opprykket er ikke sikret i følge Todalshaug.

- Det er så langt fra sikkert. Vi har igjen to tøffe bortekamper mot Midsund og Frei. Vi kan eventuelt snakkes etter disse kampene, smiler kapteinen som var delaktig i to av de tre målene til Surnadal.

Det første målet kom i det 28. spilleminutt. Todalshaug serverte en perfekt dødball til Vegar Brøske som headet i tverrliggeren. Helge K. Drøpping var på rett plass til rett tid og satte returen i mål bak tidligere surnadalskeeper, Eystein Meese.

I det 75. spilleminutt sørget Todalshaug for at en ny dødball havnet på hodet til Vegar Brøske, som denne gangen traff målet og sørget for ledelse 2 - 0.

Bjørnar Dalsegg Sæter økte ledelsen til 3 - 0 på overtid, og scoret dermed sitt mål nummer 40 denne sesongen! 36 seriemål og 4 cupmål. 

eidsvåg simen engdal duell.jpg
Simen Engdal kom inn som et friskt pust i 2. omgang. Her i duell med Arnt Erik Brakstad.

Surnadal leder tabellen med 48 poeng, etterfulgt av Sunndal med 43 poeng på 2. plass.

Se tabellen her

Neste helg tar Surnadal turen til Midsund, deretter venter bortekamp mot Frei før serien avsluttes med hjemmekamp mot Dahle.

Kampfakta Surnadal - Eidsvåg 3 - 0 ( 1 - 0 )

Steinar B. Ranheim
Vegar Brøske
Kristian Ansnes
Ola Øyen Saltrø
Torgeir Kvendset
Snorre Larsen
Stein Todalshaug
Sander Smevoll
Bjørnar Dalsegg Sæter
Knut Resell
Helge Krangnes Drøpping

Ørjan Nes Haugen
Trond Resell
Hampus Hoem
Simen Einmo Engdal
Sven Ranes

 

eidsvåg bjørnar2
eidsvåg knut
eidsvåg snorre
eidsvåg trond
eidsvåg vegar
eidsvåg bjørnar