Rindal IL fotball

Bortekamp for Rindal IL senior herrer

Vant mot Sokna

Rindal har hatt en lang pause i seriespillet pga utsatte kamper, men var tirsdag i gang igjen. Tabelljumbo Sokna var motstander på bortebane, og det skulle vise seg å bli en tøff kamp om poengene.

Det ble en jevn og tøff kamp, til tross for at Sokna så langt i sesongen kun har tatt 4 poeng.

Rindal begynner riktignok bra, med en stor sjanse alene med keeper etter bare to minutters spill, men ingen scoring. Også Sokna får en kjempesjanse mot slutten av omgangen når de kommer alene med Anders i rindalsmålet, men 1. omgang ender 0-0.

15 minutter ut i 2. omgang kommer endelig scoringen, når Jarl Oskar Mykkelgård blir spilt gjennom Sokna-forsvaret og kan enkelt trille ballen forbi keeperen til 1-0.
Sokna har derimot ikke gitt opp og slår hardt tilbake etter 73 minutter, når de klinker ballen helt oppe i krysset fra over 30 meter. Årets mål i 5. divisjon, dessverre feil vei.
Og det blir ikke bedre for Rindals del når Roy Bolme får marsjordre fra dommeren kvarteret før slutt.

Rindal presser Sokna bra i sluttminuttene og skaper flere store sjanser. Og akkurat i det vi passerer 90 minutter er det Robert Jonli som sender Jostein Landsem igjennom sokna-forsvaret med en fin stikker, og Jostein banker ballen i mål til 2-1.

Dermed ender det med seier til Rindal, selv om det satt langt inne denne gangen. En skikkelig sliteseier.

Disse var med for Rindal: Anders Grytbakk, Jonas Nergård Tørset, Robert Jonli, Stein Gunnar Rønningsbakk, Geir Ove Bævre, Bendik Talgø, Torstein Heggem, Vegard Karlstrøm, Jarl Oskar Mykkelgård, Roy Bolme, Hallvard Næss, Stian Bolme, Brage Storholt og Jostein Landsem.

Rindal har fortsatt igjen to kamper i årets serie. Førstkommende søndag er det Melhus som kommer på besøk på Skogsletta. Kampstart her er klokka 14.00. Årets siste kamp går også på Skogsletta, da mot Støren lørdag 17. oktober.

Tekst: Øyvind Dalen