SigVid bruk

Annonse:

Vamp-vokalist med jubileumskonsert i Bøfjorden

Vidar Johnsen kjent fra «Vamp» kommer til Bøfjorden grendahus 19. september. Billettsalget er nå i gang for fullt! For å krydre konserten med en lokal ingrediens er Rita Eriksen byttet ut med vår egen Sigrid Vetleseter Bøe. Duett med Vidar og Sigrid på Vamp sin udødelige klassiker; «Tir Na Noir» - bare dét er verdt inngangspengene.


Johnsen feirer 30 år som artist og har nå startet på en omfattende Norges-turnè. I høst får bøfjordingene besøk av Haugesunds store sønn!

Vidar Johnsen er nok for veldig mange musikkelskere mest kjent for sin rolle som vokalist i Haugesunds-gruppen VAMP, hvor han var med fra 1999 -2006. Vidar bidro blant annet med radiohiten og livefavoritten Fuglane vett på Vamp-albumet Månemannen, som kom ut i 2002. Fjorårets medvirkning på NRKs Stjernekamp har også gjort et bredere publikum kjent med artisten, det har resultert I flere konserter.

 

Bakgrunn for konserten:

I fjor arrangerte vi konsert på samme dato da Steffen Jakobsen kjent fra Idol på TV2 kom til Bøfjorden. 117 betalende fikk en vakker musikalsk aften. I år knepper vi opp ett par hakk artist-messig og kan by på Vamp-musikk fra øverste hylle med Vidar Johnsen.

Johnsen har med seg gitarist og lydmann – duo-formatet passer perfekt i salen på grendahuset.

Vi ønsker at dette skal være en årlig happening i Bøfjorden – det viser at store ting kan skje, også i en liten bygd som i Bøfjorden! Og det viser at bygda Bøfjorden lever i beste velgående på alle måter.

Årets overskudd vil gå til barn og unge i bygda; vi har blant andre Amigos og andre aktiviteter for barn og unge som fortjener penger til innkjøp av utstyr og andre ting.

Initiativtaker bak konserten er i år som i fjor; Kay Edvin Nessæther med god hjelp fra familie og andre ildsjeler som gjør en kjempeinnsats!

Sigrid Vetleseter Bøe kommer rett fra studier i Stockholm for å ta del i denne fantastiske kvelden!

«Dreamfarm AS» med base i Surnadal skal levere lyd- og lysutstyr til konserten – det er viktig for oss å bruke lokale aktører!

Rasteplassen på Vågland stiller med overnatting og bespisning for artisten.
Super service fra Mayse & co!

Lokale bedrifter stiller villig opp som sponsorer også i år –vi er evig takknemlige!


Billettpris: Kr 325,-


Bestilling av billetter kan gjøres på følgende 3 måter:

1. bestille via bildet av Vidar Johnsen på www.bofjorden.net (Anbefalt)
2. ved å ringe 41416373
3. kjøpe i døra (kun kontant)



Det blir salg av kaffe/kaker og bakels og græt før konserten.

 

Tekst/foto: arr. Kay Edvin Nessæther