Ida Dønheim og Lise Bjerknesli_450x300

Vårsøg Hotell - det valgte konferansehotellet

- Hele dagen skal være en bra opplevelse på Vårsøg Hotell, sier ny salgs- og markedsansvarlig i Vårsøg Hotell, Lise Bjerknesli. For Vårsøg Hotell vil være det valgte konferansehotellet i Midt-Norge. Etter den omfattende oppussingen av hotellet kan hotellet by på både freshe og nyoppussede rom, romslige konferansesaler, et kortreist mattilbud fra kjøkkenet - og den nyeste satsningen; friluftsavbrekk fra konferansen.

Rapelleringspause
Vårsøg Hotell holder nemlig på med å inngå i et samarbeid med Trollheimen Aktiv om å kunne tilby rapellering på Skei i lunsjpausen for de dresskledte konferansegjestene sine. Fra før av tilbyr de både guidede og ikke-guidede turer opp til Kleiva og Hans Hyldbakk sin tidligere bolig samt at gjestene ikke har vært fremmede for å ta seg en tur ned til lakseelva. Og samarbeid med lokale aktører er noe administrerende direktør Ida Elisabeth Dønheim (til venstre) kan se for seg mer av; - Hvis noen har en idé i magen, kan vi være med som en støttespiller i videreutviklingen!

Pakkeløsninger med kakepause
For konferansegjester tilbyr Vårsøg Hotell lettvinte pakkeløsninger, hvor konferansepakken "Vårsøg" er den mest solgte, som inkluderer både møtelokale i 2 dager - fra lunsj til lunsj - møtelokale, lunsj, festmiddag, overnatting og både frukt- og kakepauser. Disse pakketilbudene er for minimum 10 deltakere, men de pleier også å få til gode avtaler på mindre grupper. Hotellet har fått god respons på å holde foredrag om Surnadal om kveldene under konferansen; - Gjestene skal ikke bare huske Surnadal bare med å ha vært på møte her, vi håper de har lært noe, og har hatt en opplevelse her, sier Bjerknesli (til høyre).

Helhetlig tema
Gjestene vil møte et helhetlig hotell hvor Vårsøg har del i det meste; 40 av de 70 rommene på hotellet er pusset opp til ha hver sin årstid til tema, 10 rom til hver årstid. På sengegavlene er det fotografier fra naturen i Surnadal, og hvert rom har navn fra diktningen til Hyldbakk. På rommet finner man også diktet navnet er hentet fra. Hotellets kjøkken serverer ujålete, skikkelig og lokal mat.

Nyhetsbrev
Vårsøg Hotell har dessuten kommet med et nyhetsbrev som både bedrifter og privatpersoner kan melde seg på, hvor bedriftskundene vil kunne få gode tilbud på blant annet konferansepakker.

Og konferansehøsten er allerede i gang; påmeldingene har allerede begynt, men det unge lederteamet melder at de fortsatt har plass til fler!

 

Vårsøg Hotell er medlem av Trollheimsporten, og nettsiden deres finner du her. Alle medlemmer - bli med.