Tanja utvider

Utvider med farging på klippekaffeen

På Lerkebakken klippekaffe i Bøfjorden skjer det stadig nye ting.  I disse dager har eier og driver  Tanja Heggem Grimsmo utvidet tilbudet sitt med farging og striping.

Tanja forteller at hun er meget godt fornøyd med besøket på den koselige klippekaffen sin. – Det går bedre enn hva jeg hadde forventet, sier Tanja til Trollheimsporten. Og hun forteller videre at det er jevnt besøk av kunder, både til kafeen og frisørstolen. Og nå har det også blitt mulighet til både farging og striping i tillegg til klipping.

Tanja viser et fargekart fra Cutrin, med et stort og fint utvalg av gode kvalitetsfarger. Her er det for enhver smak og ønske, forteller hun.  Hun legger også til at det er mulighet for både å nappe bryn og farge vipper og bryn om man skulle ønske det.

Ute i Ytternesset hvor Lerkebakken klippekaffe holder til, er det nesten vår i lufta. Og Tanja kan fortelle at nå begynner tursesongen å ta seg opp, og det er stadig flere og flere som tar turen utover til Kalset. Og mange av disse stikker gjerne innom klippekaffeen for en kaffe og kake på turen.

Tanja utvider8.png

Tanja utvider5.png

Kunde Tove Blekken ble godt fornøyd etter å ha fått både klipp og føhn av Tanja.
Tanja utvider7.png
Disse blide damene storkoste seg i den trivelige stua på Lerkebakken Klippekaffe. Fra venstre: Anne Marie Brun, Liv Inger Blekken, Randi Vetlesæter Bøe, Torbjørg Settem og Inger Lise Heggem.

Tanja utvider6.png
Det er stadig noe nytt og spennende som dukker opp i kafeen til Tanja. Her er det håndlagde oppvaskkluter.

Tanja utvider2.png

Tanja utvider3.png

Tanja utvider4.png