Underholdning i millenniumklasse

- Spent på ka di tykkje, synges det i åpningsnummeret til Surnadal ungdomsskoles "Millenniumsbarna". På skoleforestillingen svarte publikum med trampeklapp og stående applaus - et bedre svar finnes ikke.

De drøyt to timene med sang, dans, sketsj og film rekker aldri å bli kjedelige. Det er åpenbart at elever og lærere har jobbet godt og lenge med å levere et helstøpt prosjekt, for de mange selvskrevne tekstene og egenkomponerte koreografiene sitter som de skal. Det må sies at det ofte er jentene som imponerer med sine dansekunster, men her gjør også gutta skikkelig inntrykk!

Sketsjene tar blant annet for seg nabokrangel, dagligvarehandel for eldre og filosofering over fremtidige yrker, og sys sammen av morsomme og vellagde klipp fra "Norge i dag". I musikkinnslagene gjør solistene en solid jobb med å levere både ballader og låter med mer trøkk, godt støttet av bandet som gjør en utsøkt jobb fra start til slutt.

Det er ingen tvil om at et slikt prosjekt er like avhengig av de bak scenen som de foran, Signe Larsen trakk derfor avslutningsvis frem samtlige involverte innen scenearbeid, film, kostymer og program, så også disse fikk applaus som fortjent. Et tydelig tegn på sterkt samhold og samarbeid.

Har du ennå ikke skaffet deg billetter til 10. klasseprosjektet er det på tide. Premieren tirsdag er utsolgt, men kveldsforestillinger går også onsdag og torsdag kveld. Bestill billetter her!

Millenniumsmidnatt_690x414.jpg

De fleste av oss hadde et visst snev av angst idet klokka bikket midnatt 31. desember 1999 - også de høygravide mødrene i denne sketsjen.

Stihl_690x475.jpg

Det handler om å bli utvist med Stihl...

Naboer_690x445.jpg

Nabokrangel mellom rindalinger og surnadalinger. Her var det flust med kraftsalver en stakkars innflytter slet med å henge med på... Men er egentlig gresset grønnere på den andre siden?

Battle dult_690x382.jpg

Det går hardt for seg når lærere skal parodieres.

Battle Bondhus_690x451.jpg

Rektor Norvald Bondhus mestrer åpenbart dans som konkurranseform.

Snekvik solo 2_690x423.jpg

Torstein Snekvik synger The Killers' "Human".

Boyband_690x439.jpg

Boybandene definerte 2000-tallet. Surnadal ungdomsskole stiller med et helt eget et.

Drømmer_690x317.jpg

- Å vakn opp te sol og vennskapsband...

Seven Nation vokal_690x443.jpg

Øyvind Hoset har dyktige dansere i ryggen på sin fremføring av The White Stripes' "Seven Nation Army".

Seven Nation_690x462.jpg