Ullkorga-1

Edgars fotoarkiv

Ullkorga på Autoloftet

Da det lei mot hausten i fjor dukka det første vegskiltet som viste veg til ei bedrift i Romundstadbygda opp. Det var Ullkorga, som har flytta inn i Storli Skule. Det fikk meg til å plukke fram en gammel filmrull, frå den første reportasjen jeg hadde fra Ullkorga. Det var i 1985, og da var det "Autoloftet" i Rindal sentrum som var lokalene for Ullkorga. Det forteller Edgar Kattem, som har funnet fram nye bilder fra sitt rikholdige arkiv - og Lars Gudmund Røen kan melde om kjentfolk:

Marit Øyen Rønning (til venstre) og Bodil Korshamn viser fram Voksi-posen.

De to første var Bodil Korshamn og Jorunn Marie Kvam, og den første ansatte utenom de to var Marit Øyen Rønning.Jeg minnes denne reportasjen i 1985. Det var ikke produksjon av "Voksi-posen" den dagen jeg var der, men damene var i full sving med toving av ulltøfler. Jorunn Marie Kvam var ikke der denne dagen, men jeg fikk da bilde av de andre som var i sving oppå "Autoloftet" denne dagen i 1985.

Er det noen som veit mer, så kom gjerne med kommentarer og rettinger. Det er kontakt med leserne som gjør det verdt å sende inn disse "halvgamle" bildene.

Edgar Kattem har egne sider på Trollheimsporten og under Edgars fotoarkiv her, som ligger under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida, finner du Edgars fotoarkiv 1, Edgars fotoarkiv 2, Edgars fotoarkiv 3 og Edgars fotoarkiv 4.

Det er alle fotoarkiv fra gamle Trollheimsporten. Ellers finner du Edgars fotoarkiv 2010, 2011, 2012 og 2013, der du finner alt stoffet Edgar finner fram til fra sitt rikholdige arkiv etter hvert.

Kos deg med Edgars fotoarkiv!

Agnes Røen tover ull som skal bli en ulltøffel

Slik er det ferdige produktet.

Ei jente som trives med å tove ull! Hvem er dette, veit noen namnet på jenta?

"Kjendtfolk her ja. Jenta er Gunn Elin Røen som er 4 år her. Agnes er hennes bestemor. Gunn Elin var med mor si som jobbet her en periode. Helsing Lars Gudmund Røen"