Lørdag
Lørdag Skyet
Skyet
Flau vind
Søndag
Søndag Delvis skyet
Delvis skyet
Liten kuling
DSC_0213

Annonse:

UKM Surnadal, Rindal & Halsa

Lørdag 16. februar oppfordrer vi alle til å ta turen til Surnadal kulturhus for å se talentfulle ungdommer i aksjon. UKM er et sosialt arrangement og en møteplass for ungdom som interesserer seg i kultur.

Tekst: UKM Media & arrangører

Her er det deltakere som synger, danser, spiller i band eller i teatergruppe, fremfører dikt, spiller et instrument og lager kunst, men du kan også melde deg på om du har et annet talent som sjonglering, beatboxing, filmskaping, e.l.

Kunstutstillinga åpnes kl. 16.00 og forestillinga er fra kl. 17.00 til 19.00. Nytt for året er at KIN rock holder konsert rett etter UKM-forestillinga. KIN Rock har 3 band og en duo som skal avslutte det hele med underholdende, varierte og gode musikkinnslag. I mellomtiden skal jury bestemme hvem som får videre til fylkesmønstringen i Kristiansund, Bratthallen den 3. - 5.mai.

Selv om du kan sendes videre til fylkesmønstring og til slutt landsmønstring er det fine med UKM er at det ikke er noe konkurranse, men en møteplass der deltakerne får erfaring, nye venner og gode opplevelser.

Ta med deg venner eller familie. Inngangsbillett koster 50 kr for de under 20 år og 100 kr for de over 20 år. Billetter kan bestilles på Surnadal Kulturhus sin hjemmeside. 

Vi gleder oss og håper at mange tar turen!

 

Arkivfoto


Surnadal kulturhus er medlem av Trollheimsporten.

Tips en venn Skriv ut