Lørdag
Lørdag Lette snøbyger
Lette snøbyger
Svak vind
Søndag
Søndag Klarvær
-2°
Klarvær
Flau vind
Richard Halgunset Røde Kors 15012017

Tyveri fra snøscootere

Rindal Røde Kors opplyser om tyveri av bensin og diverse utstyr fra flere scootere i Folldalen og Vindøldalen. Meld fra til politiet om noen har tips!

Fredag kveld 17. mars fikk Rindal Røde Kors tips om at det har vært tyveri ifra noen snøscootere i Folldalen. Rindal Røde Kors har også en scooter stående i dalen grunnet kjøringen vi har for Trondhjems Turistforening, og søndag kjørte to fra hjelpekorpset turen opp til Gråhaugen for å se til scooteren.

- Skuffelsen var stor da vi oppdaget at vår scooter heller ikke fikk stå i fred. Den er merket tydelig med Røde Kors, så det er ikke vanskelig å se at den tilhører oss. Det var stjålet endel utstyr fra den - en kanne med bensin, en kanne med scooterolje, en førstehjelpsveske og noe annet utstyr. Vi driver med frivillig beredskap, så alt utstyret vi kjøper må vi samle inn penger for. Dette setter oss litt ute av spill da vi må bestille og kjøpe nytt. Det er med stor skuffelse jeg skriver dette. Mandag morgen blir dette politianmeldt, skriver Richard Halgunset i Rindal Røde Kors Hjelpekorps.

Det meldes også om tyveri fra flere scootere i Vindøldalen, også her er det stjålet bensin og diverse utstyr.

 

Arkivfoto: John J. Storholt.

Tips en venn Skriv ut