Astid og junior

Sjå fasadetegningene på den planlagte ridehallen

Tusen takk fra Trollheimen Ride- og Kjørelag

Trollheimen Ride og Kjørelag vil med dette få sende hilsen og takk til alle som har bidratt til vårt prosjekt med å realisere ridehall. Vi er ennå ikke helt i mål, men med de historiske vedtak som er gjort av kommunestyrene i Rindal og Surnadal, er vi et langt skritt på vei! Det skriver leder Gro G. Løfaldli i Trollheimen Ride og Kjørelag i dette leserinnlegget på Trollheimsporten og sender med fasadetegninger:

Derfor vil vi gjerne takke:
• Ordførere Mons Otnes og Ola T. Heggem og begge kommunestyrer; Det er en fantastisk følelse at våre styrende politikere har trua på oss og vårt prosjekt.
• Lilly Husby og Håvard Stensønes, Surnadal kommune, og Morten Møller, Rindal kommune, for god hjelp og støtte i prosessen med arealplaner, tippemiddelsøknad og innspill i idrettsplaner.
• Lokalt næringsliv for gode innspill i arbeidet med tegninger og søknad.

Trollheimen Ride og Kjørelag vil gjøre alt vi kan for at vårt prosjekt om ridehall skal resultere i et idrettsanlegg hele dalføret kan være stolt av. Vi er overbevist om at en ridehall vil resultere i økt aktivitet i begge kommuner, og med dette kan vi gi et tilbud til enda flere utøvere i vår sport. Men som sagt, uten gode støttespillere hadde vi ikke kommet så langt som vi er nå!

Takk!

Ønsker alle i Rindal og Surnadal en riktig god jul, og et godt nytt år!

For Trollheimen Ride og Kjørelag v/styret
Gro G Løfaldli

Bildet viser Astrid og junior. Du finner dette innlegger på leserinlegg på Trollheimsporten.

Fasadetegning: fasader ridesenter.

Plantegning: plan1 etg ridesenter.

Trollheimen Ride og Kjørelag er medlem av Trollheimsporten med nettsted. Bli medlem - klikk her. Alle medlemmer her!