Onsdag
Onsdag Kraftig regn
Kraftig regn
Svak vind
Torsdag
Torsdag Regn
Regn
Lett bris
TP logo grønn ingress midlertidig

Trollheimsporten søker frilansere og medredaktører

Vår leserskare fortsetter å øke, og vi vil fortsette å være en positiv formidler av gode reportasjer, nyheter og annet lokalt stoff. Derfor har vi har behov for flere medarbeidere, som kan dekke store og små hendelser rundt om i bygdene våre. Arbeidet kan enkelt kombineres med skolegang og/eller arbeid. Søknadsfrist: snarest.

Er du fylt 16 år og glad i å skrive?


Da har vi i Trollheimsporten lyst til å ha deg med på laget!

Vår leserskare fortsetter å øke, og vi vil fortsette å være en positiv formidler av gode reportasjer, nyheter og annet lokalt stoff. Derfor har vi har behov for flere medarbeidere, som kan dekke store og små hendelser rundt om i bygdene våre.

Arbeidet er selvsagt betalt, og kan enkelt kombineres med skolegang og/eller arbeid. Det er i størst grad oppdrag på kveldstid i ukedagene, samt vakt dag/kveldstid helg, som blir aktuelt.

Vi gjør oppmerksom på at søkere må ha muligheten til å drive med oppsøkende journalistikk og kunne reise rundt i Surnadal og Rindal på oppdrag.
 

Spørsmål?

Ta kontakt med hovedredaktør Øystein Hjelle Bondhus på oystein@trollheimsporten.no. Søknad og CV sendes til samme e-postadresse. Søknadsfrist: snarest.

Tips en venn Skriv ut