Muskel

Trollheimen Treningssenter med digital treningsinstruktør

Trollheimen Treningssenter informerer om det siste leddet i utviklinga av treningssentret. De har gått til anskaffelse av et interaktivt informasjons- og veiledningssystem som heter INFOGYM. Les mer om det nedafor!


INFOGYM

Som et ledd i utviklingen har TT nå gått til anskaffelse av et interaktivt informasjons- og veiledningssystem, INFOGYM.


 

InfoGym er en digital treningsinstruktør som gjør det lettere for brukere av treningssenteret å få veiledning i treningen, spesielt i ubetjent åpningstid. Kine Paola Sæter vil poengtere at Infogym ikke på noen måte skal erstatte den viktige jobben TT`s dyktige instruktører allerede gjør. Den personlige oppfølgingen er og vil alltid være viktigst.

 


 

 

 

Systemet er bygget opp av flere hundre øvelser, der brukeren får vist hvordan de forskjellige øvelsene gjennomføres i animerte 3D videoer, med opptil tre forskjellige vinkler.

Brukeren vil også få presentert en detaljert tekst, sammen med den animerte videoen, som utdyper hvordan øvelsen gjennomføres. Der vil det medfølge informasjon om blant annet ofte gjorte feil, virkning av øvelsen med tanke på hvilke muskler som trenes og hvilket utstyr som skal brukes. Dette garanterer brukeren all den informasjonen han eller hun trenger for å drive sikker og effektiv trening.

Selve programmet InfoGym presenteres gjennom en brukervennlig Touchscreen som er montert i sentralt i vår treningssal. Der kan brukeren enkelt navigere mellom de ulike øvelsene. Man finner øvelser mht. styrke, kondisjon, bevegelighet og balanse.

Brukerne kan også få tilgang til funksjonen Min Side, hvor man i tillegg kan logge seg på fra egen pc eller telefon. Her vil de kunne finne sine egne treningsprogrammer, føre treningsdagbok, kommunisere med instruktører, og finne aktuell informasjon om timeplaner, nyheter, eventuelle produkter etc.  (Ill. nedafor teksta)

Sæter synes dette er et utrolig flott ekstratilbud for medlemmene på Trollheimen Treningssenter. De som allerede har noe erfaring, kan også dra nytte av Infogym. De kan finne inspirasjon og ideer til nye øvelser og alternative treningsopplegg.

TRENING FOR TENÅRINGER

Når vår utrolig flinke instruktør Ewelina er tilbake fra ferie, starter vi også opp med TEENAGE-Zumba. Zumbafeberen er kommet for å bli, og etter flere forespørsler kjører vi nå i gang Zumba for de som er født 1995 – 1998.

TrolIheimen Treningssenter har også et annet alternativ denne aldersgruppen kan benytte. I vår betjente åpningstid kan de i følge med foreldre spille Squash, en racketsport som siden TT`s reåpning allerede har rukket å bli svært populær.

SQUASH-UTSTYR

Siden vi nå har Squash som treningsform hos oss, har vi også valgt å bli forhandlere av squashtilbehør. Hos oss finner man racketer og squashballer fra Dunlop. Vi har racketer i alle prisklasser, fra kr. 299,-. For de som vil vente litt med å kjøpe egen racket, har vi også racketutleie.

 

Eksempel på treningsdagbok (over) og treningsprogram (under)